Juhannussauna E-duurissa

Isyyspakkaus

Istuin juhannusaattoyönä mökkisaunassa täydessä hiljaisuudessa. Olin juuri täyttänyt saunan puisen vesisaavin, mutta sen raot eivät olleet vielä turvonneet täysin umpeen, joten se valutti sisältönsä vähitellen lattialle. Tuli humisi kiukaassa, ja vesi piti pientä ääntä virratessaan hiljalleen viemäriin.

Yhtäkkiä aloin kuulla lauteiden alta hiljaista, rytmikästä musiikkia. Se oli nopeaa, ja siitä erottui erilaisia ja eri rytmein kulkevia sävelkulkuja. Sillä oli myös selkeä sävellaji. Vesipisarat soittivat siellä omaa pop-kappalettaan.

Sitä jatkui niin pitkään, että hain Rouvankin ihmettelemään sen tasaista rytmiä ja selkeää säveltä ja otin sitä myös nauhalle saunan pimeydessä.

Juhannusyössä on todella taikaa.

Kommentit

piupali (Ei varmistettu)

Ihanan tunnelmallisia juhannusjuttuja ja -kuvia! Ensi kerralla itkuhälytin mukaan niin pääsette rouvan kanssa yhdessä löylyihin. :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Sauna on siinä tuvan seinän toisella puolella, eli itkun kyllä kuulisi. Se pelko onkin, että tyttö herää ja alkaa puuhastella kaikessa hiljaisuudessa jotain hölmöä. Vaikka avaa oven ja karkaa ulos :-o

piupali (Ei varmistettu)

Itkuhälyttimestä olisi apu juuri tuohon, nykyhälyttimet ovat sen verran tarkkoja että niiden avulla kuulee jos lapsi herää ja lähtee liikkeelle. :)

satsu (Ei varmistettu)

Vau, sanattomaksi vetää!

Sitruunalehto

Jep, tuollaista on olla muusikon vaimona. Itse olen matkannut 230 km kaatosateessa miehen hymistessä ratissa stemmoja vinkuviin tuulilasinpyyhkimiin. Aamupalaa on säestetty munanleikkurilla (Smoke on the water ft. Bollywood) ja asteikkoja, no niitä nyt voi treenata esim. mikron piippauksen innoittamana. Ja naksuva kiuas, kai se sitten on joku muusikoiden juttu... Ite soitan vaan nokkahuilua ja sitäkin korvakuulolta :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Hahaa! :D Mulle Rouva on useasti naureskellut sitä, että musikaaleja pidetään suotta epärealistisina. Ainakin hänen arjessaan mies puhkeaa usean kerran päivässä laulamaan kesken arkisten askareiden. Mutta keittiövälineillä en kyllä soita ;)

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Siis aivan sairaan hieno!! :D Mä oon joskus jäänyt kuuntelemaan ihaillen lintujen laulua, yllättävänkin kauniita stemmoja tirpat saavat aikaiseksi kesäöinä. Mutta tällaista en oo päässyt koskaan todistamaan.

Lempi Sveitsistä (Ei varmistettu)

Oho, hieno biisi pisaroilta! Mistä ne pisarat siellä oikein putoili ja miten voi olla noin selkeitä melodianpätkiä?

Tommi K
Isyyspakkaus

En nähnyt itsekään pimeydessä, mitä siellä tarkalleen ottaen tapahtui. Epäilen kuitenkin, että lattiakaivossa oli jonkin verran vettä, ja kun vesi valui hiljalleen saavista, se putosi lattiakaivon ritilän reunasta pieninä pisaroina lattiakaivoon. Vesi tuli sen verran tasaisesta, että pisarat tippuivat veteen rytmikkäästi. Ehkä pisaran koko vaikutti siihen sävelkorkeuteen. Tai jotain. Ehkä pitää vain vedota siihen taikuuteen :)

Lempi Sveitsistä (Ei varmistettu)

Jep. Saunatonttu taisi siellä soitella juhannuksen kunniaksi :).

Kaisahap (Ei varmistettu) Http://kaisa-h.livejournal.com

Niin siisti! Piti kuunnella monta kertaa.

Kommentoi