Jumppatunneli

Isyyspakkaus

Mitä yhteistä on lapsella ja agility-koiralla?

Jumppatunneli!

Opimme tämän sanan tosin vasta pari viikkoa sitten, kun Rouva kävi hakemassa lapsen päiväkodista, ja siellä hoitaja kertoi, että tyttö on tykännyt kovasti "jumppatunnelista".

"Jaa jaa", vastasi Rouva ja jäi miettimään, että mistäköhän tunnelista onkaan kyse. 

Seuraavana aamuna Rouva vei lapsen päiväkotiin ja näki kyseisen jumppatunnelin. Sehän oli täsmälleen sama putki, jolla Rouva ja Eppu-koira harjoittelivat joitain vuosia sitten agilitya kotioloissa.

Se löytyi aikoinaan Ikean lastenosastolta mutta on ollut vuosikaudet käyttämättömänä sängyn alla. Pari kertaa olen aikonut nakata sen jo kierrätykseen, mutta onneksi se on jäänyt tekemättä!

Nyt saatiin putki taas käyttöön. Tai jumppatunneli. Tai umppa tunnii, kuten tyttö sen sanoo.

On huvittavaa, miten myös putken ensimmäinen käyttäjä näyttää jälleen kiinnostuneen siitä. Siinä ne sitten menevät vuorotellen. 

Ja sehän on niin hauskaa, että naurattaa oikein ääneen!

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kaikenlaiset tunnelit on kyllä hittejä. :) Niin lapsille kuin koirillekin, ja kuten meidän kotona todettiin, erityisesti kissoillekin. :D

Helkky (Ei varmistettu)

Pakkohan tätä on kommentoida, kun eläydyin juttuun niin kovasti, että nauroin myös itse ääneen jo ennen kuin luin, että myös sinä olit naureskellut ääneen. :D Selvästi siis tunnelma hyvin vangittu tekstiin ja kuviin. Ovat ne lapset ja eläimet vaan hauskoja. :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Heh, kiitos! :)

Kommentoi