Jumppatunneli

Mitä yhteistä on lapsella ja agility-koiralla?

IMG_1678.jpg

Jumppatunneli!

Opimme tämän sanan tosin vasta pari viikkoa sitten, kun Rouva kävi hakemassa lapsen päiväkodista, ja siellä hoitaja kertoi, että tyttö on tykännyt kovasti ”jumppatunnelista”.

”Jaa jaa”, vastasi Rouva ja jäi miettimään, että mistäköhän tunnelista onkaan kyse. 

Seuraavana aamuna Rouva vei lapsen päiväkotiin ja näki kyseisen jumppatunnelin. Sehän oli täsmälleen sama putki, jolla Rouva ja Eppu-koira harjoittelivat joitain vuosia sitten agilitya kotioloissa.

Se löytyi aikoinaan Ikean lastenosastolta mutta on ollut vuosikaudet käyttämättömänä sängyn alla. Pari kertaa olen aikonut nakata sen jo kierrätykseen, mutta onneksi se on jäänyt tekemättä!

IMG_1675.jpg

Nyt saatiin putki taas käyttöön. Tai jumppatunneli. Tai umppa tunnii, kuten tyttö sen sanoo.

IMG_1685.jpg

On huvittavaa, miten myös putken ensimmäinen käyttäjä näyttää jälleen kiinnostuneen siitä. Siinä ne sitten menevät vuorotellen. 

IMG_1856.jpg

Ja sehän on niin hauskaa, että naurattaa oikein ääneen!

IMG_1677.jpg

Kommentit (3)
  1. Pakkohan tätä on kommentoida, kun eläydyin juttuun niin kovasti, että nauroin myös itse ääneen jo ennen kuin luin, että myös sinä olit naureskellut ääneen. 😀 Selvästi siis tunnelma hyvin vangittu tekstiin ja kuviin. Ovat ne lapset ja eläimet vaan hauskoja. 🙂

  2. Kaikenlaiset tunnelit on kyllä hittejä. 🙂 Niin lapsille kuin koirillekin, ja kuten meidän kotona todettiin, erityisesti kissoillekin. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *