K niin kuin Keisari

Kerroin jokin aika sitten, että olen löytänyt täydellisen leivän. Olin kuitenkin väärässä. Täydellinen leipä ei ole Leipomo Keisarin levain vaan saman leipomon leipä nimeltään ”K”.

IMG_7009.jpg

K on periaatteessa sama leipä kuin levain mutta pienempi kooltaan. Toisin kuin alun perin luulin, levainin nostattamisessa käytetään hiivaa, mutta nyt myyjä kertoi, että K nostatettaisiin ainoastaan juurella täysin ilman hiivaa. (Edit: Myöhemmin tarkistettuani asian kuulin, että myös K:ssä on hieman hiivaa samoin kuin levainissa.) No, hyvää se joka tapauksessa on, ja kuori ihastuttavan rapsakka.

Siihen päälle sipaisu sinappia levitteeksi ja siivut leppäsavupalvia Hakaniemen hallin Kestoleikkeestä. Ai että!

IMG_7020.jpg

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.