Kahdeksan lajin lounas Boulevard Socialissa

Isyyspakkaus

Uskotko, jos kerron, että Boulevard Socialissa (Bulevardi 6) on mahdollista syödä kahdeksan lajin ateria vain 29 eurolla? Siinä on hinta-laatusuhde kohdallaan, vai mitä? Kerrotaanpa, miten se onnistuu.

Ensinnäkin liikkeellä on oltava lounasaikaan. Boulevard Social tarjoaa kolmen annoksen lounassetin 29 eurolla. Listalta voi valita yhden kolmesta alkuruoasta, yhden kolmesta pääruoasta ja toisen jälkiruoista.

Miten sitten kolme annosta muuttuukin kahdeksaksi? Siten että menee syömään kolmen tai neljän hengen porukalla, jolloin voi tilata listalta kaikkea ja jakaa annokset! Neljän hengen kanssa yksi alkuruoka ja yksi pääruoka tilataan kaksinkertaisina.

Boulevard Social on samaa ravintolarypästä kuin Farang, Gaijin ja Bronda. Siinä missä Farang ja Gaijin ammentavat makunsa idästä, Bronda Italiasta, Espanjasta ja Ranskasta, Boulevard Socialin maut viittaavat Välimerta ympäröiviin maihin.

Lounasmenu vaihtunee viikoittain, ja listalta voi odottaa löytävänsä esimerkiksi hummusta, lammaskebabia, tabboulehia, bulguria... Tällä lounaalla tarjolla oli mm. lammaspyöryköitä, turskaa ja punajuurta.

Olipa todella hyvää, ja kiva käydä välillä tässäkin ravintolassa.

Tämä oli niin loistava konsepti päästä maistelemaan annoksia laidasta laitaan, että tätähän pitäisi tehdä useamminkin!

Mihinkäs mennään seuraavaksi?

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

8 lajin illallinen viinipaketteineen oli taivaallinen elämys!

Kommentoi