Kaisaniemen rinteet

Isyyspakkaus

Kaupungin parhaat rinteet on nyt avattu!

Kaisaniemen rinteet

Rinteitä avoinna: 2/2
Luonnonlunta: 10 cm
Hissejä: 0/0
Lämpötila tänään: -4 °C
Välineet: Omat välineet, viereinen Tarjoustalo myy pulkkia hintaan 8,99 €.

Tämän päivän retki pulkkamäkeen oli odotettu tapahtuma. Viime talvena kun ei oikein ollut lunta, en tullut hankkineeksi myöskään pulkkaa. Nyt lumi tuli niin yllättäen ennen joulua, etten ehtinyt edes muistaa koko pulkka-asiaa, ja havahduin sen tarpeeseen vasta joulupäivänä. Kun kaikki kaupat olivat kiinni. 

Kävimme kokeilemassa kerran mäenlaskua muovipussilla, mutta ei se oikein toiminut. Tyttö katseli haikeana muiden lasten pulkkia kohti ja kyseli, voisiko niitä lainata. Ei oikein.

Tyttö oli kuin tulisilla hiilillä ja kyseli, milloin kaupat aukeavat. Kävin eilen katsomassa parista ruokakaupastakin, olisiko heillä ollut myynnissä edes liukureita. Ei ollut. Tänään, heti Tarjoustalon auetessa kävimme hakemassa pulkan ja riensimme rinteeseen.

Pieni sai laskea mäkeä sekä isin kanssa, jolloin mentiin kovaa vauhtia, että yksinään, jolloin pulkka laitettiin liikkeelle aivan mäen alaosasta.

Enpä muistakaan, milloin olisin viimeksi laskenut pulkalla! 

Oliko kivaa? kysyin.

"Oli!"

Miten kivaa?

"Näin paljon kivaa!" tyttö huusi vastaukseksi.

Ja huomenna varmaan uudestaan?

"Joo!"

Kommentit

Looking for...

Parasta neljän lapsen tätinä olosta on jatkuvat pulkkamäet ja niiden laskemis välineet! Jos yksin siellä pulkkailisin katsoisivat kuin hullua. Vanhempieni lähellä on suuria hiekkakuoppia, joista sitten lasketaan ja vauhti on kova! Välillä jo hirvittää vanhimman kohdalla, mutta meno on aina hauskaa. Pienempien kanssa tosin aloitellaan vähän alempaa, mutta kun rohkeus kasvaa on lähtö sitten jo korkeammalta.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hauskaahan tuo oli aikuisellekin! (Toisin kuin se hiekkalaatikon reunalla seisominen...) :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Eihän siellä reunalla pidä seisoa, vaan istua hiekassa tekemässä kakkuja ja linnoja... Ei se pulkkamäen reunalla seisominenkaan hääppöistä ole.

Tommi K
Isyyspakkaus

Puetaan siis toisin: Hauskaan tuo oli aikuisellekin, toisin kuin hiekkakakkujen tekeminen :)

Tommi K
Isyyspakkaus

HauskaaHAn... Äh kun voisi muokata kommentteja...

Dukanette

Meillä mentiin tänään aamupäivällä hiihtämään, ja nyt illalla kantsun rinteisiin :) oliko hyvät rinteet kaisaniemessä? Niitäkin voisi joskus kokeilla

Tommi K
Isyyspakkaus

Ei ole hirveästi vertailukohtia, mutta meille ainakin mäki on hyvä. Liiankin hurja vielä pienelle.

Piipo79

Meillä on kanssa mäenlaskija-hurjapää, tosin pulkkailut aloitettiin jo viime talvena Levillä joten on jo "vanha" tekijä. Nyt ei näemmä enää pulkka riitä (pulkassa haettiin lisäjännitettä heittäytymällä vauhdissa pois, se oli ilmeisesti hauskaa neidin mielestä), ja tyttö sai tänään kokeiltavaksi stigan. Se menee tosin isin kanssa, mut kohta haluaa varmaan siihenkin yksin.

Tommi K
Isyyspakkaus

No huh, me just katsottiin eilen stigailijoita, että "sitten kun on iso, niin..." Ei olla meillä vielä pariin vuoteen valmiita ainakaan tuohon Kaisaniemen mäkeen Stigalla.

Piipo79

Meillä tuntuu olevan nyt vaihe että ollaan niin isoa tyttöä että ja osataan kaikki ihan itse (lue: kauhea huuto jos esim.aurattuun lumimäkeen ei heti ekalla yrittämällä pääse kiipeämään, mutta auttaakaan ei saa kun siitä otetaan vielä isommat kipinät.) Me ei ollakaan sitä Kaisaniemen mäkeä kokeiltu. Pitänee vierailla siellä suunnalla seuraavan kerran!

Millioii (Ei varmistettu)

Pekka Pouta toi äsken mäenlaskun kannalta huonoja uutisia. Lumet sulaa ensi viikolla. :C Kyllä harmittaa, aikuistakin ihmistä.

mungoliini (Ei varmistettu)

meillä kummisetä oli ostanut varmasti parhaan joululahjan. plaston pinkin pulkan, jonka mukana tuli kylkeen liimattavat hevostarrat. onneksi täälä keskisuomessa on lunta, ainakin vielä tänään, kohta mäkeen =)

Kommentoi