Kaisaniemen rinteet

Kaupungin parhaat rinteet on nyt avattu!

IMG_5162.jpg

Kaisaniemen rinteet

Rinteitä avoinna: 2/2
Luonnonlunta: 10 cm
Hissejä: 0/0
Lämpötila tänään: -4 °C
Välineet: Omat välineet, viereinen Tarjoustalo myy pulkkia hintaan 8,99 €.

IMG_5170.jpg

Tämän päivän retki pulkkamäkeen oli odotettu tapahtuma. Viime talvena kun ei oikein ollut lunta, en tullut hankkineeksi myöskään pulkkaa. Nyt lumi tuli niin yllättäen ennen joulua, etten ehtinyt edes muistaa koko pulkka-asiaa, ja havahduin sen tarpeeseen vasta joulupäivänä. Kun kaikki kaupat olivat kiinni. 

IMG_5177.jpg

Kävimme kokeilemassa kerran mäenlaskua muovipussilla, mutta ei se oikein toiminut. Tyttö katseli haikeana muiden lasten pulkkia kohti ja kyseli, voisiko niitä lainata. Ei oikein.

Tyttö oli kuin tulisilla hiilillä ja kyseli, milloin kaupat aukeavat. Kävin eilen katsomassa parista ruokakaupastakin, olisiko heillä ollut myynnissä edes liukureita. Ei ollut. Tänään, heti Tarjoustalon auetessa kävimme hakemassa pulkan ja riensimme rinteeseen.

IMG_5182.jpg

Pieni sai laskea mäkeä sekä isin kanssa, jolloin mentiin kovaa vauhtia, että yksinään, jolloin pulkka laitettiin liikkeelle aivan mäen alaosasta.

IMG_5210.jpg

Enpä muistakaan, milloin olisin viimeksi laskenut pulkalla! 

IMG_5161.jpg

Oliko kivaa? kysyin.

”Oli!”

Miten kivaa?

”Näin paljon kivaa!” tyttö huusi vastaukseksi.

IMG_5172.jpg

Ja huomenna varmaan uudestaan?

”Joo!”

Kommentit (12)
  1. meillä kummisetä oli ostanut varmasti parhaan joululahjan. plaston pinkin pulkan, jonka mukana tuli kylkeen liimattavat hevostarrat. onneksi täälä keskisuomessa on lunta, ainakin vielä tänään, kohta mäkeen =)

  2. Pekka Pouta toi äsken mäenlaskun kannalta huonoja uutisia. Lumet sulaa ensi viikolla. :C Kyllä harmittaa, aikuistakin ihmistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *