Kalaravintola Seamore’s Nolitassa

Kun olimme käyneet tytön ja pojan kanssa One World Observatoryssa, menimme etsimään Rouvaa Nolitasta ja olimme hyvin nälkäisiä. Hänellä oli onneksi mielessä mielenkiintoisen näköinen ravintola, jonka ohi hän oli kävellyt aiemmin: kalaravintola Seamore’s (390 Broome street).

IMG_6138.jpg

Valon (eli sen puutteen) puolesta haastavat kuvausolosuhteet eivät tee oikeutta ruoalle, mutta kaikki oli todella herkullista! Valitsimme listalta kalatacoja, poke-kulhon ja aivan simppeliä paistettua kalaa.

IMG_6119.jpg

IMG_6113.jpg

Ja kylläpä olikin hyvää! Tacot maistuivat hyvin tytölle, Rouvan poke-kulhon kanssa tarjotuista tummista nachoista puhumattakaan. Oma kalani oli todella maukasta sitruunaruohokastikkeen, ohran ja tulisen paksoin kanssa.

IMG_6106.jpg

IMG_6104.jpg

Erittäin lämpimät suositukset!

IMG_6124.jpg

Hauskaa muuten, miten satuimme juttusille toisen ravintolaan tulleen asiakkaan kanssa, joka tuli kysymään, mistä olemme. Kävi ilmi, että hän oli varsinainen Suomi-fani, joka oli käynyt Suomessa ja suunnitteli uutta matkaa Helsinkiin. Päädyimme kirjoittamaan hänelle muistikirjaan pitkän listan omia ravintolasuosituksiamme!

Kommentit (2)
  1. Heippa,
    Luen blogiasi säännöllisesti niin kuin nytkin olen lukenut teidän nykin reissusta. Mietin katsellessani ihania ruokakuvia, että onko, vaikka nyt matkallanne, tullut semmoista ”ei hitsi, millasta kuraa!”- ruokakokemusta vastaan? Onko niin, ettei näitä vain ole tullut vain jätätkö sellaiset kirjoittamatta/ julkaisematta? 🙂 Tietysti enemmän lukijoita (minä mukaan lukien) saa varmasti hyvät raflavinkit ja kauniit ruokakuvat.. 😀 Mukavaa matkaa teille sinne ja jatkakaa ihmeessä samaan malliin! <3

    1. Hahaa, harvemmin eteen tulee kyllä kamalaa kuraa, sillä Rouva käyttää sen verran aikaa paikkojen valintaan ja vaihtoehtojen tutkimiseen 🙂 Neljän vuoden takaiselta reissulta muistan viimeisen illan dim sumit, jotka olivat aivan kamalan mauttomia eikä niiden kanssa ollut mitään kastikkeita. Mutta kyllä mä jättäisin mieluummin kirjoittamatta jostain huonosta paikasta, jos sellainen vastaan tulisi. Tältäkin reissulta ravintolajuttuja tulee ihan tarpeeksi, vaikka jokin rafla jäisi esittelemättä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *