Kantorepun paluu

Sain viime viikolla mahdollisuuden jatkaa kantovälineiden testausta, kiitos Stokken ja heitä Suomessa edustavan Polhemin. Nyt minulla on kokeiltavana Stokken MyCarrier 3 in 1 -kantoreppu, joka on ollut markkinoilla viime keväästä alkaen.

2012-10-13-881.jpg

Ensimmäinen reaktioni oli: Hui, miten monta osaa, remmiä ja solkea! Ja kokoamisohjeet kuin Ikea-kaapistolla. Monimutkaisuus oli kuitenkin näennäistä, ja lapsen sai nopeasti kyytiin.

Tai no, miten sen nyt ottaa. Nyt kun ilmat ovat jo selkeästi viileämmät, huomasin etten ole tullut ajatelleeksi lainkaan vaatetusta. En lapsen enkä omaani.

Vaunuissa kuljetettaessa lapsen voi pukea astetta kevyemmin ja asettaa makuupussiin. Kantorepussa hän ei ole juuri lainkaan suojassa sääilmiöiltä, joten hänet pitää vaatettaa paksummin päästä varpaisiin.

2012-10-13-884.jpg

Vaan vaatteiden pukeminen (ja etsiminen) yksitellen viekin yllättävän paljon aikaa. Juuri kun kerroin, että lyhyille lenkeille on paljon kätevämpää lähteä kantorepulla kuin vaunuilla, joudun pyörtämään puheeni. Jos pukeminen vie enemmän aikaa kuin itse lenkki, vaunut ovat silloin sittenkin kätevämmät. Tarvitsisin siis varmaan haalarit. En itselleni.

Tai no jaa… Tajusin nimittäin myös, että joudun miettimään omankin tyylini uusiksi. Vielä viime viikolla pystyin heittämään nahkatakin kantorepun päälle ja kulkemaan takki auki. Nyt ilma alkaa olla liian kylmä siihen, joten reppu on puettava toppatakin päälle. Hmm… miksi sellaista ei näe missään mainoskuvissa?

2012-10-13-883.jpg

Kommentit (32)
  1. Tässä näkyy kuinka täydellisessä asennossa vauvan lonkat on, on vielä havainnollistettu faktalla:
    http://perheenipieni.blogspot.fi/2013/10/stokke-mycarrier-vs-manduca-vs-babybjorn.html

    Ihmeellistä itkua tällaiset saa aikaiseksi jos joku kehuu jotain muuta kuin itsellään on ja oletteko huomanneet, että ärsytystä aiheuttaa varsinkin ne reput jotka ovat kalliimpia kuin se oma? 😀

  2. Lainaus jutustani: ”huomasin etten ole tullut ajatelleeksi lainkaan vaatetusta”. Jutun tarkoitus ei siis ollut esitellä oikeaoppista pukeutumista vaan pohtia sitä. Jokainen vanhempi varmasti havaitsee, jos lasta palelee, ja valitsee vaatteet ilman lämpötilan, tuulisuuden, sateisuuden ja ulkona vietettävän ajan mukaisesti.

    Yhtään vauvaa ei vahingoitettu tämän jutun kuvauksissa.

    🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *