Katajanokan Holiday Bar

Kesän kuumin some-terassi on ollut kuulemma Holiday Bar Katajanokalla (Kanavaranta 7). Minulta tämän(kin) ravintolan avautuminen oli mennyt ohi, mutta kävimme korjaamassa tilanteen eilen tytön tanssitunnin jälkeen.

IMG_0155.jpg

IMG_0151.jpg

Paikka onkin mitä mainioin terassille, ja voin hyvin kuvitella, että aurinkoisina päivinä se on ollut aika turvoksissa.

Ravintola on kyllä erittäin tervetullut elävöittämään Kanavarantaa, jossa ei ole aiemmin ollut vastaavaa istuskelupaikkaa.

IMG_0160.jpg

Ravintolan takana ovat Richard McCormick ja Ville Relander sekä Royal Ravintolat.

Holiday Barin luvataan tarjoavan kasvis- ja kalaruokia, juomia sekä ”lomatunnelmia”. Aivan lomatunnelmaan en näin tavallisena arkiperjantaina päässyt, mutta iloinen ja rento ilmapiiri paikassa oli!

IMG_0129.jpg

Yritimme saada paikkoja sisältä, mutta kaikki pöydät oli varattu täyteen.

IMG_0132.jpg

Ilma oli lämmin, joten päätimme jäädä terassille, johon voi tilata myös ruokia. Lämpötilan puolesta ulkona syöminen toimi kyllä edelleen hyvin, mutta erityisesti lasten kanssa oli ikävää, että koko terassi oli tupakointialuetta, ja myös Sipulin tupakointipaikka sijaitsi aivan terassipöytien vieresssä.

IMG_0148.jpg

Otimme alkuun cocktailit: melon bellini ja holiday sour. Cocktailit tulivat hieman hitaasti ja ruoka taas yllättävän nopeasti. En siis ehtinyt kuin aloittaa alkujuomaani, kun pääruoka olikin jo pöydässä.

IMG_0162.jpg

Emme tilanneet erillisiä alkupaloja, mutta jälkikäteen katseltuna olisi selvästi pitänyt maistaa paikan kukkakaaliannosta, joka on kerännyt kehuja.

Söimme Rouvan kanssa hawaijilaistyyliset Poke Bowlit lohella, ja tytölle tilasimme jättikatkarapuspagettia.

IMG_0177.jpg

IMG_0192.jpg

Tytön pasta oli perushyvää, mutta sen 24 euron hinta tuntui kovalta.

Poke Bowlin pinnalla olevat täytteet olivat maukkaat, mutta riisi olisi kaivannut merkittävästi enemmän kostuketta, joten lopputulos oli melko kuiva. Myös tämän annoksen hinta, 20 euroa, tuntui yllättävän korkealta.

IMG_0189.jpg

Näiden annosten perusteella ravintola jätti hieman ristiriitaiset fiilikset. Sijainti, tunnelma ja ravintola itse olivat kivat, ja voisin varmasti tulla Holidayhin lasilliselle jollain porukalla.

Ruoan hinta-laatusuhteen puolesta ravintola ei kuitenkaan valitettavasti ainakaan vielä päässyt omien suosikkieni joukkoon.

IMG_0197.jpg

Kommentit (14)
  1. Joo, katuruuan tasoista (paitsi katuruoka on usein paljon paremman makuista) safkaa fine diningin hinnalla, tosiaan tulee loma- ja huijattu turisti -fiilis. Sama tauti Sandrossa ja Cockissa, mutta onkin sama omistaja eikö.

    Nyppii myös se että keittiöporukka ja muu henkilökunta on ”vaan töissä”, eli vaihteleva taso safkassa ja palvelussa. Mieluummin syön oikeiden kokkien oikeaa ruokaa oikeassa ravintolassa, tai sitten kotona. Huom, miksei myös trendikäs baarimättö voisi olla maistuvaa

  2. Onneksi ette mahtuneet sisälle syömään. Me käytiin kerran 4 hlön porukalla arki-iltana ja syötiin sisällä. Vaikka yleensä fiilistelen ravintoloissa sellasta pikkumekkalaa ja sitä, ettet kuule mitä naapuripöydässä puhutaan, niin me ei kuultu MITÄÄN oman pöydän toiselle puolelle huutamatta – niin kovalla musiikki oli. Kello oli ehkä just ja just 18, joten ei edes vielä ”bileaika”. Hölmistyttiin jotenki todella – ruoka oli kyllä hyvää mutta ei me aikaa toistemme kanssa vietetty yhtään, joka kuitenkin lienee monen ravintolaillan idea. En siis suosittele, vaikka olisin halunnut!

    1. Ohoh, no sepä oli ikävää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *