Katso äiti, ei hengityskonetta!

Isyyspakkaus

Tänään kaikki näyttää jo niin paljon valoisammalta. Poika sai dreenin pois kyljestään, kipulääkitys lopetettiin ja sitä myötä hän ei tarvinnut myöskään hengityskonetta. Jos huomenna kaikki näyttää yhtä hyvältä, hän pääsee pois teho-osastolta!

Päivän toiseksi merkittävin asia oli, että saimme pojan ensimmäistä kertaa syliimme. Hän availi silmiään, kun juttelimme, ja tiesi heti, mitä tehdä äitinsä rinnalla, kun asetin hänet siihen. Pumppumaitoa hän on saanut maistella jo parina päivänä, ja hän oli varmasti tyytyväinen löytäessään sen herkun lähteen.

Tämän hetken merkitystä ei voi kuvailla sanoin. Vasta nyt, kun saimme pidellä häntä, osasimme ensimmäistä kertaa iloita pienestä pojasta. Aivan kuin hän olisi syntynyt vasta tänään.

Ja olihan pieni isosiskokin mukana kokemassa tämän ilon.

Hän sai asetella pojalle ostamani Teddykompanietin tiikeriunirievun hänen ylleen ja puristi itse tiukasti kainalossaan äidiltään saamaansa "isosiskon lahjaa", Vainu-pehmolelua Ryhmä Hau -sarjasta.

Vielä emme tiedä, menevätkö äiti ja poika jatkohoitoon Kätilöopistolle vai Naistenklinikalle, mutta nyt näyttää siltä, että hoitojaksosta ei tule pitkä. 

Tämän yön nukumme erittäin levollisesti.

Kommentit

Sanna B
Sanna B

Aivan mahtavia uutisia!! :-) Onnea koko perheelle.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos!

piupali (Ei varmistettu)

Itkettävän ihanaa.

Tommi K
Isyyspakkaus

<3

kaista (Ei varmistettu)

Vauva sylissä. Siinä on kaikki.

Tommi K
Isyyspakkaus

<3

Devika Rani (Ei varmistettu)

Aivan ihanaa! :) Voimia teille kaikille!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos!

SKR (Ei varmistettu)

Hienoja uutisia, ilon ja helpotuksen kyyneliä... ❤

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä! Kiitos!

MUMMOBLOGI

ihania uutisia ja mummo täällä kyynelehtii ,ihanaia kuvia ja helpotuksen voimia tästä eteenpäin ja onnea vielä koko perheelle.

 

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos vielä kerran!

Satu_123 (Ei varmistettu)

Olipa onnellinen postaus. Siunausta ja varjelusta teidän suloiselle lapselle ja koko perheelle. Kyyneleet silmissä tätä tekstiä luin. Lämmöllä, vakkarilukija Satu

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos sinulle!

saarakka (Ei varmistettu)

Huraa! Huraa! Huraa!

Tommi K
Isyyspakkaus

Jee!

MarjoJ (Ei varmistettu)

Olen vasta muutaman kerran vieraillut nyt blogissasi ja voi mitä liikutusta olen saanut kokeakaan perheenne kokemusten myötä. Tämän postauksen luettuani tulivat jo ilon ja onnen kyyneleet :-) Mikä ihana ja vahva Tiikeripoika! :) Toivottavasti pääsette kaikki pian kotiin. Onnea ja kaikkea parasta jatkoon koko perheelle!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos ja tervetuloa jatkossakin!

Enfant Terrible

Sydän pakahtuu onnesta tätä lukiessa <3 

Tommi K
Isyyspakkaus

Voi sydän raukkaa :)

Mahtavaa <3 ja hienoa kun imetys onnistui heti. Ihania vauvantuoksuisia hetkiä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Noo... onnistuu vaihdellen :) Vielä on treenaamista puolin ja toisin, ja suurin osa ruoasta menee pullosta.

Minde79 (Ei varmistettu)

Aivan ihania uutisia! Vastaavan tyyppisen alun saimme kokea kakkosemme kanssa ja muistan kuinka silloin haikeana muistelin esikoisen hyvin mennyttä syntymää, huolivapaata kuplaa perhehuoneessa, synnytyssalista alkanutta ihokontaktia. Mutta nyt kun katselen meidän 1-vuotiasta poikaa ja muistan hänen vaikean alkunsa, voin vain todeta että kokemus oli hyvin hyvin erityinen sekin, se muokkasi paljon meitä vanhempia ja kiitollisena katselen kuvia dreeneistä, happiviiksistä ja verkkohatusta - ne muistuttavat siitä kuinka onnekkaita olemme. Paljon hyviä, onnellisia ja järisyttäviä ensihetkiä nelihenkisenä perheenä :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Toivomme, että pojan kanssa ei tarvitse nyt olla sitten huolissaan painon kehityksestä samoin kuin tytön kanssa. Eiköhän tässä ole ollut riittävästi huolta jo yhdelle lapselle ;)

pikkukalanen (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa kuulla että nyt alkaa jo näyttää hyvältä :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä, ja joka päivä paremmalta!

EmmaF (Ei varmistettu)

Olen lukenut naita juttuja nyt taysin kyynelsilmin. Meilla oli ensimmaisen lapsen kanssa samantyylinen alku, ja se huoli ja avuttomuuden tunne muistui nyt niin palavasti mieleen tata teidan tarinaa seuratessa.

Ihana etta asiat alkavat nyt pikkuhiljaa toivottavasti helpottamaan ja pikkukaveri toipumaan. Paljon tsemppia teille ja onnea viela isosti kauniista pojastanne! XXX

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Nyt helpottaa jo kummasti.

LattePappa (Ei varmistettu) http://www.lattepappa.fi

Onpas komea poika! Onnittelut koko perheelle ja nauttikaa sylihetkistä.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Nyt ollaan kyllä nautittu sylihetkistä kaiken sen menetetyn ajan edestä!

KolmenÄiti (Ei varmistettu)

Ihanaa! Meidän pienimmällä on 3 Teddykompanietin kirahvi-riepua, kun piti olla yksi päiväkotiin ja yksi kotiin ja sit toinen niistä hukkui maalle, niin piti ostaa kolmas, kun poika ei suostunut nukkumaan ilman sellaista.

Tommi K
Isyyspakkaus

Meillä on ollut tytöllä saman firman lehmä jo ennen syntymää, ja se on edelleen hyvin tärkeä unilelu. Välillä se on mukana päiväkodissa ja välillä palautuu taas kotiin.

Terttu K. (Ei varmistettu) http://blogit.kaksplus.fi/sutta-pakoon/

Voi että miten suloinen aivan ihana vauva! hirmu paljon onnea hänestä :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos, niin on!

Kommentoi