Katso äiti, ei hengityskonetta!

Tänään kaikki näyttää jo niin paljon valoisammalta. Poika sai dreenin pois kyljestään, kipulääkitys lopetettiin ja sitä myötä hän ei tarvinnut myöskään hengityskonetta. Jos huomenna kaikki näyttää yhtä hyvältä, hän pääsee pois teho-osastolta!

IMG_4660.jpg

Päivän toiseksi merkittävin asia oli, että saimme pojan ensimmäistä kertaa syliimme. Hän availi silmiään, kun juttelimme, ja tiesi heti, mitä tehdä äitinsä rinnalla, kun asetin hänet siihen. Pumppumaitoa hän on saanut maistella jo parina päivänä, ja hän oli varmasti tyytyväinen löytäessään sen herkun lähteen.

IMG_4678.jpg

Tämän hetken merkitystä ei voi kuvailla sanoin. Vasta nyt, kun saimme pidellä häntä, osasimme ensimmäistä kertaa iloita pienestä pojasta. Aivan kuin hän olisi syntynyt vasta tänään.

IMG_3645 (1).jpg

Ja olihan pieni isosiskokin mukana kokemassa tämän ilon.

IMG_3676.jpg

Hän sai asetella pojalle ostamani Teddykompanietin tiikeriunirievun hänen ylleen ja puristi itse tiukasti kainalossaan äidiltään saamaansa ”isosiskon lahjaa”, Vainu-pehmolelua Ryhmä Hau -sarjasta.

IMG_4644.jpg

IMG_4647.jpg

Vielä emme tiedä, menevätkö äiti ja poika jatkohoitoon Kätilöopistolle vai Naistenklinikalle, mutta nyt näyttää siltä, että hoitojaksosta ei tule pitkä. 

IMG_4696.jpg

Tämän yön nukumme erittäin levollisesti.

Kommentit (34)
  1. Voi että miten suloinen aivan ihana vauva! hirmu paljon onnea hänestä 🙂

  2. KolmenÄiti
    7.6.2016, 11:15

    Ihanaa! Meidän pienimmällä on 3 Teddykompanietin kirahvi-riepua, kun piti olla yksi päiväkotiin ja yksi kotiin ja sit toinen niistä hukkui maalle, niin piti ostaa kolmas, kun poika ei suostunut nukkumaan ilman sellaista.

    1. Meillä on ollut tytöllä saman firman lehmä jo ennen syntymää, ja se on edelleen hyvin tärkeä unilelu. Välillä se on mukana päiväkodissa ja välillä palautuu taas kotiin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *