Kauhun hetki

2013-01-07-1943b.jpg

Parrakkaat miehet, vieraat ihmiset, koirat, imurit – kaikenlaiset asiat voivat säikäyttää pienen vauvan.

Meidän tyttömme ei ole tähän mennessä säikähtänyt juuri mitään, mutta tänään hän kohtasi jotain niin käsittämättömän hirveää, että itku jatkui ainakin parikymmentä minuuttia.

Saanko esitellä maailman pelottavimman asian.

2013-01-07-1939b.jpg

Maalarinteippirulla!!!

Tyttö oli minulla kantorepussa, kun päätin vetäistä seinään muutamat teipit. Teippirullasta lähtevä ääni oli pienestä niin hirveä, että hän ensin tuijotti minua kauhistunein silmin ja alkoi sitten täristä ja itkeä paniikki-itkua.

Uuden teipinpalan repäiseminen ja teipinpalan esitteleminen eivät helpottaneet tilannetta. Kun teippi tarrautui vielä kiinni tytön sormeen, itku voimistui entisestään, eikä edes äidin ilmestyminen lenkiltä pelastanut tilannetta.

Ja isä vain hytkyi naurusta.

Kommentit (28)
  1. Meidän poika pelkää huoltoasemin wc:ssä/lastenhoitohuoneessa olevia liiketunnistimella varustettuja käsipaperikoneita. Joku todella pätevä insinööri 😉 oli päättänyt sijoittaa sen hoitopöydän viereen, jolloin se suolti paperia ulos vaipanvaihtotilanteessa tahtomattakin. Tämä aiheutti niin järkyttävän pelkohuudon, että kuului varmaan bensamittareille asti. Sen jälkeen kyseiset masiinat ovat saaneet aikaan kauhistuneen vastaanoton missä tahansa.

    Folio on kanssa monen vauvan pahin painajainen.

  2. Meiän 4 kk:lla on kanssa omituinen pelko, leivinpaperi. Ensimmäisellä kerralla nauratti, mutta ei enää parin kymmenen kerran jälkeen. Meillä kuitenkin leivotaan muutaman kerran viikossa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *