Kehräsaaren Pihka

Isyyspakkaus

Tarkkasilmäsimmät lukijani kiinnittivätkin jo huomiota Rouvan uuteen käsilaukkuun Kirjamessuista tekemässäni postauksessa.

Kyseessä on tämä tamperelaisen Pihka Collectionin Vanja-laukku, jonka Rouva osti nyt syksyllä.

Miten tämä sitten minuun ja blogiini liittyy? Ei muuten liittyisikään, mutta kävin noutamassa laukun Pihkan liikkeestä Tampereen Kehräsaaresta, Tammerkosken kupeesta, samalla retkellä, kun kävimme katsomassa Cats-musikaalia tytön kanssa.

Rouvan edellinen käsilaukku hajosi, ja sitä ei kannattanut enää korjata. Hän tarvitsi siis uuden laukun ja ihastui Pihkan mallistoon. Laukkujen muotoilun lisäksi hän piti Vanja-laukun erikoisesta soljesta, ja hän halusi myös tukea kotimaista käsityötä.

Paitsi laukkuja, Pihkan mallistoon kuuluu myös kenkiä.

Ja mikä hauskinta: laukkuja ja kenkiä voi tehdä myös itse! Pihka järjestää nimittäin kenkä- ja laukkukursseja, ja valmistettavan tuotteen voi valita useasta vaihtoehdosta. Esimerkiksi juuri tämän Vanja-laukun voi saada myös itse tehtynä.

Käydessäni liikkeessä yksi oppilaista oli juuri tekemässä itselleen mustia saappaita.

Kiinnostaa todella! Ei ehkä juuri saappaat, mutta matalammat kävelykengät olisivat hienot.

Pohjan kiinnittämisen hoitavat kuulemma ammattilaiset, mutta olisihan se aika hauska ajatus, että kengät olisivat muuten aika pitkälti itse tehdyt!

Jään harkitsemaan asiaa.

Kommentit

a.
Lusikoita kiitos.

Pihka on aivan ihana! Omistan Armi laukun pienemmän version ja se on aivan täydellinen silloin, kun mukaan tarvitsee vain välttämättömät.

Vinkkinä kerrottakoot, että Pihkan löytää usein Tampereen Designtorilta, joita järjestetään nykyään kaiketi kolmesti vuodessa Tullikamarilla.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kivalta näyttää kyllä sekin laukku!

Jannai (Ei varmistettu)

Kiitos taas kerran tästä(kin) vinkistä! Lähtökohtaisesti minua ei kiinnosta laukut sitten pätkääkään, käytän ne aina siihen pisteeseen, että pohja pettää ja sitten pitäisi ostaa uusi. Aina päädyn hätäpäissäni ostamaan jonkun 20-40 euron siedettävän laukun joka sitten hajoaa jo vuoden päästä. Tämä laukku on yksinkertainen, mutta siinä on aivan ihana yksityiskohta, taidanpa kerrankin panostaa ja vapauttaa itseni turhasta kuluttamisesta vuosittain. Tuo laukku varmasti kestää vuosia.

Ja pitääpä vielä sanoa Rouvalle isot kiitokset Gastronaatti 2-kirjasta. Luin sen tänään ja voi ihanuus mitä reseptejä! Ruokaongelmani ovat ratkottu viikoiksi eteenpäin. Kirjassa on ihana filosofia ja samaistun Rouvaan, olen myös näitä teen kaiken iteite-ihmisiä ja mahdollisimman puhtaista raaka-aineista, paahtajanaiseksi myös tunnustaudun. Kirja päätyi somistamaan keittiötasoa jotta varmasti päätyy käyttöön! Nyt pitää metsästää Rouvan ensimmäinenkin kirja jostain.

Tommi K
Isyyspakkaus

Eipä kestä! Ja mahtavaa että olet löytänyt myös Gastronaatti 2:n. Kiitos, että kerroit!

Oliver (Ei varmistettu)

Tamperelainen kiittää vinkistä! Kivan näköisiä laukkuja.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ei kestä!

Ellla (Ei varmistettu)

Onnea Rouvalle hienosta laukusta! Täällä onnellinen Vaalo -laukun omistaja. Sain laukun mieheltä synttärilahjaksi (lahjakortin muodossa tosin) ja tämä on iiiiihana. Sain itse vielä valita mieluisat nahat, koska haluaamani väriä ei ollut valmiina. Seuraavaksi haluaisin ehkä isomman...tai pienemmän Pihka perheen laukun :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Hienoa!

Kommentoi