Kehräsaaren Pihka

Tarkkasilmäsimmät lukijani kiinnittivätkin jo huomiota Rouvan uuteen käsilaukkuun Kirjamessuista tekemässäni postauksessa.

IMG_2000-2.jpg

Kyseessä on tämä tamperelaisen Pihka Collectionin Vanja-laukku, jonka Rouva osti nyt syksyllä.

Miten tämä sitten minuun ja blogiini liittyy? Ei muuten liittyisikään, mutta kävin noutamassa laukun Pihkan liikkeestä Tampereen Kehräsaaresta, Tammerkosken kupeesta, samalla retkellä, kun kävimme katsomassa Cats-musikaalia tytön kanssa.

IMG_1966-2.jpg

IMG_2002-2.jpg

Rouvan edellinen käsilaukku hajosi, ja sitä ei kannattanut enää korjata. Hän tarvitsi siis uuden laukun ja ihastui Pihkan mallistoon. Laukkujen muotoilun lisäksi hän piti Vanja-laukun erikoisesta soljesta, ja hän halusi myös tukea kotimaista käsityötä.

IMG_1984-2.jpg

Paitsi laukkuja, Pihkan mallistoon kuuluu myös kenkiä.

IMG_1972-2.jpg

IMG_1978-2.jpg

Ja mikä hauskinta: laukkuja ja kenkiä voi tehdä myös itse! Pihka järjestää nimittäin kenkä- ja laukkukursseja, ja valmistettavan tuotteen voi valita useasta vaihtoehdosta. Esimerkiksi juuri tämän Vanja-laukun voi saada myös itse tehtynä.

Käydessäni liikkeessä yksi oppilaista oli juuri tekemässä itselleen mustia saappaita.

IMG_1991-2.jpg

IMG_1989-2.jpg

Kiinnostaa todella! Ei ehkä juuri saappaat, mutta matalammat kävelykengät olisivat hienot.

Pohjan kiinnittämisen hoitavat kuulemma ammattilaiset, mutta olisihan se aika hauska ajatus, että kengät olisivat muuten aika pitkälti itse tehdyt!

IMG_1997-2.jpg

Jään harkitsemaan asiaa.

IMG_2004-2.jpg

muoti trendit
Kommentit (8)
  1. Onnea Rouvalle hienosta laukusta! Täällä onnellinen Vaalo -laukun omistaja. Sain laukun mieheltä synttärilahjaksi (lahjakortin muodossa tosin) ja tämä on iiiiihana. Sain itse vielä valita mieluisat nahat, koska haluaamani väriä ei ollut valmiina. Seuraavaksi haluaisin ehkä isomman…tai pienemmän Pihka perheen laukun 🙂

  2. Tamperelainen kiittää vinkistä! Kivan näköisiä laukkuja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *