Kesäloma alkoi Turun saaristossa

Kesäloma!

Enpä muista, milloin olisinkaan ollut näin sen tarpeessa. Enkä toisaalta muista, milloin lomalle jäädessä olisi ollut näin vaikeaa päästää irti töistä.

Turun saaristo

Projektini on melko kriittisessä vaiheessa, keskeneräisiä asioita on paljon ja työt ovat yksinkertaisesti niin mielenkiintoisia, että niin hassulta kuin se tuntuukin, olisin voinut hyvin myös jatkaa töitä, vaikka viimeiset viikot ovat koetelleetkin omaa kestävyyttä aika lailla.

Turun saaristo

Nyt olen kuitenkin lomalla ja yritän unohtaa työt kolmeksi viikoksi. Heti lomani alkuun otin auton vuokralle, ja ajoimme Turun saaristoon kaverimme vanhempien mökille.

Matka vaati yhden lossimatkan ja toisen pidemmän ylityksen yhteysaluksella, ja ehdin stressata ehtimistä tähän yhteysalukseen niin, että se haittasi jopa yöunia. Ei siinä muuten, mutta myöhästyminen lautasta olisi tarkoittanut vuorokauden odotusta ja kaikkien aikataulujen sekoittumista.

Lautalle kuitenkin ehdittiin, ja nyt nautimme saaristomaisemista pari päivää.

Saunaa, ruokaa, ystäviä, rentoutumista. Säänkin pitäisi poutaantua huomenna.

Turun saaristo

Jos vielä saisi aamulla nukkua pitkään, en paljoa muuta toivoisi.

Turun saaristo

perhe ystavat-ja-perhe lapset matkat
Kommentit (1)
  1. Mansikkakakku: helppo ja supermehevä kesäkakku, jota kakkujen karttajakin santsasi lisää - Satu Koivisto
    11.7.2019, 00:11

    […] Se oli ensimmäinen ajatukseni, kun saimme kutsun kesäloman aluksi ystäviemme sukumökille Turun saaristoon ja aloimme miettiä ystäväni kanssa tärkeintä eli sitä, mitä parin päivän […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *