Kesäyön unelma vauvojen taidetuokiossa

Jopas tuli kulttuuria yhdelle viikolle, kun kävin peräkkäisinä päivinä sekä Taikahuilu-oopperassa että Oopperan ja baletin vauvojen taidetuokiossa! Jälkimmäisessä en sentään yksin, vaan mukana oli myös iloinen taapero.

IMG_6847-2.jpg

Vauvojen taidetuokiot ovat Oopperatalon järjestämiä maksuttomia, puolen tunnin mittaisia musiikkileikkihetkiä, joissa soitetaan, lauletaan ja tanssitaan. Tänä syksynä taidetuokioiden teema on ollut Kesäyön unelma, joka on ollut balettina myös Kansallisbaletin ohjelmistossa.

IMG_6872-2.jpg

Mukana taidetuokiossa oli neljä muusikkoa, jotka soittivat ja laulattivat osallistujia. Musiikki oli Felix Mendehlssonin Kesäyön unelmasta, ja vauvat pääsivät myös tanssimaan ja soittamaan musiikin mukana.

IMG_6874-2.jpg

Oma taaperoni oli kovin innoissaan esityksestä. Hän osallistui taidetuokioon nyt toista kertaa. Ensimmäisellä kerralla, Rouvan kanssa, hän oli kuulemma keskittynyt ihan muihin asioihin, mutta nyt hän jaksoi keskittyä myös kuuntelemaan ja osallistumaan.

IMG_6816-2.jpg

Keijujen kuningatar, Titania, (Camilla Rajalin) kävi tanssimassa Keijukuningattaren tanssin, ja kuulimme myös Mendehlssonin häämarssina tunnetun Hovimarssin, jonka tahdissa marssimme takaisin hovitelttaamme.

IMG_6834-2.jpg

Esityksen jälkeen lapsi oli valtavan innoissaan teltan pehmoeläimistä, joiden päällä oli kiva makoilla.

IMG_6868-2.jpg

Oli todella kiva musiikkituokio, ja voin lämpimästi suositella taidetuokioita kaikille vauvoille! Oma poikamme onkin sitten nyt jo liian vanha osallistumaan vauvojen taidetuokioon, sillä ne on tarkoitettu 18 kuukauden ikään saakka, ja se tuli täyteen juuri viime viikolla.

Mutta sitten voimme mennä Taaperoiden taidetuokioon, jossa kevään teemana on Rossinin Tuhkimo-ooppera!

IMG_6850-2.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *