Kiitos Lastenklinikalle

Isyyspakkaus

Poikamme pääsi tänään pois teho-osastolta ja on nyt äitinsä kanssa Kätilöopistolla. He ovat vielä toistaiseksi eri kerroksissa, sillä poika on tarkemmin valvotulla osastolla, mutta äiti saa käydä katsomassa vauvaa miten usein tahansa. 

Näinä päivinä on tullut useaan otteeseen kiitettyä sitä, miten onnekkaita olemme, että meillä on ollut mahdollista saada lapsellemme maan ellei jopa maailman parasta hoitoa omassa kotikaupungissamme. Tässä pelottavassa tilanteessa on ollut tärkeää tietää vauvan olevan hyvissä käsissä.

Hoito alkoi tietysti jo Kätilöopistolla, jossa lääkärit ja kätilöt selvittivät kaikkien kriittisimmän vaiheen heti syntymän jälkeen ja pystyivät omalla ammattitaidollaan estämään peruuttamattomat vauriot.

Erityiskiitoksen ansaitsee Lastenklinikan vastasyntyneiden teho-osasto K7.

Teho-osastolla vauvalla oli vierellään ympäri vuorokauden oma hoitaja, jolle oli mahdollista soittaa milloin tahansa tiedustellakseen lapsen vointia, ja lääkärit kävivät tarkastamassa tilanteen säännöllisesti. Osastolla sai myös vierailla koska tahansa.

Vaikka sairaala on täynnä ja jokainen pieni ihmisenalku on siellä vähintään yhtä kriittisessä tilassa, tunsimme, että henkilökunta oli siellä juuri meidän lastamme varten. He pystyivät omalla rauhallisella olemuksellaan tekemään ilmapiiristä lämpimän ja kiireettömän, ja heillä oli aina aikaa kertoa yksityiskohtaisesti ja kärsivällisesti, missä mennään, mitä lapselle on tehty ja mitä tapahtuu seuraavaksi.

Muistimme myös kiittää henkilökuntaa siitä ja kertoa heille, miten tärkeää ja hyvää työtä he tekevät. En keksi maailmassa kovinkaan paljon tärkeämpää ja tarkoituksellisempaa työtä kuin pienen lapsen hengen pelastaminen.

Liityin myös Lastenklinikoiden kummien kuukausilahjoittajaksi.

kummit.fi/lahjoita

Kuukausilahjoitukseni ei voi koskaan kattaa sitä todellista hintaa, joka poikamme hoidolla oli, eikä varsinkaan sitä arvoa, joka hänen terveydellään on. Se auttaa kuitenkin osaltaan sitä, että Lastenklinikat saavat hankittua ja huollettua hoitolaitteita niin, että muutkin lapset ja vanhemmat saavat apua ja tukea silloin, kun sitä kaikkein eniten tarvitsevat.

Kommentit

Saarakka (Ei varmistettu)

Onpa vahvan ja terveen näköinen pojanpulleroinen! Hän komistuu vain kun ikää ja voimia karttuu päivä päivältä. Hymyilyttää! Onnea vielä kerran, tänään, huomenna, aina. :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä, se on ollut tässä tilanteessa helpotus: hän oli syntyessään niin vahva ja kookas, että sen suhteen paranemisennuste oli hyvä. Jos hän olisi ollut alle kolmekiloinen kuten siskonsa, hän olisi mennyt varmasti heikompaan kuntoon ja parantunut hitaammin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sinä saat päivittäin itkemään täällä ruudun toisella puolen. Kaikkea hyvää koko perheelle jatkossakin <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Tippa linssissä näitä on myös kirjoitettu :)

ölle (Ei varmistettu)

Olen niin onnellinen ja helpottunut puolestanne! Onnea koko perheelle ja ihanaa että asiat menneet hienoon suuntaan alun säikähdyksen jälkeen. En voi kuin kuvitella pelkonne ja epätietoisuuden pikkuisen poikanne elämän alkupäivinä. Hienoa että olette saaneet ensiluokkaista ja empaattista hoitoa ja huomioita koko perhe! Liikuttaa mieltä <3 Ihanaa kesää teidän koko perheelle ! <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos, sitä samaa!

Riia Meikkipää

Mahtavaa että pieni poika kasvaa ja vahvistuu. Kyllä sitä saa olla nöyränä ja kiitollisena, että meillä on näin upeaa hoitoa ja ammattitaitoista henkilökuntaa pitämässä huolta lapsistamme.

Täällä yksi poika lisää saatettu maailmaan ja onnellinen äiti majailee Jorvissa lapsensa kanssa. Terveiset sinne Kättärille siis rouvalle ja pojalle, olemme hengessä mukana <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Onnea myös sinulle ja terveisiä Rouvalta!

Markkula (Ei varmistettu)

Onnittelut Teille kaikille ja kiitos tiiviistä blogipäivityksistä tärkeän asian ympärillä.

Toiseksi alin kuva näyttää siltä kuin laulaisitte yhdessä pojan kanssa kovaa ja korkealta. :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos ja eipä kestä ;) Kyllä, siinä kuvassa avataan kovasti äänijänteitä ja treenataan dynamiikkaa!

Maria Hakkala

Kyyneleet nousevat silmiin, kun luen päivityksiäsi tilanteestanne, ja olen pitänyt myös mieheni ajantasalla vauvanne vaiheista. Meillä on laskettu aika kuukauden päästä, eli h-hetki voi tulla koska tahansa, ja siksikin kokemuksenne koskettaa läheltä. Kiitos, että kerrot huolesta ja onnesta avoimesti blogissasi! <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos sinulle ja tsemppiä tulevaan! Onneksi todennäköisyydet ovat sen puolella, että kaikki menee hyvin. Meillä oli vain superhuonoa tuuria.

MUMMOBLOGI

Mummo on kiitollinen teidän jokaisesta eteenpäin menevistä päivistä , pikkumies näyttä mahtavalta kaverilta ja onnen kyynneleet tulevat silmiin kun kaikki näytää valoisamalta siellä . alkumatka oli vaikea ,mutta eespäin  mennää nyt valoisamalla tiellä . Koko perheelle terveiset ja kiitos että olette jaksaneet jaksaa tämä haastellisen alkutaipaleen meidän kanssa , TV mummo

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos myötäelämisestä, aurinkoista kesää!

Kommentoi