Kiitos Lastenklinikalle

Poikamme pääsi tänään pois teho-osastolta ja on nyt äitinsä kanssa Kätilöopistolla. He ovat vielä toistaiseksi eri kerroksissa, sillä poika on tarkemmin valvotulla osastolla, mutta äiti saa käydä katsomassa vauvaa miten usein tahansa. 

IMG_4816.jpg

Näinä päivinä on tullut useaan otteeseen kiitettyä sitä, miten onnekkaita olemme, että meillä on ollut mahdollista saada lapsellemme maan ellei jopa maailman parasta hoitoa omassa kotikaupungissamme. Tässä pelottavassa tilanteessa on ollut tärkeää tietää vauvan olevan hyvissä käsissä.

Hoito alkoi tietysti jo Kätilöopistolla, jossa lääkärit ja kätilöt selvittivät kaikkien kriittisimmän vaiheen heti syntymän jälkeen ja pystyivät omalla ammattitaidollaan estämään peruuttamattomat vauriot.

IMG_4726.jpg

Erityiskiitoksen ansaitsee Lastenklinikan vastasyntyneiden teho-osasto K7.

Teho-osastolla vauvalla oli vierellään ympäri vuorokauden oma hoitaja, jolle oli mahdollista soittaa milloin tahansa tiedustellakseen lapsen vointia, ja lääkärit kävivät tarkastamassa tilanteen säännöllisesti. Osastolla sai myös vierailla koska tahansa.

Vaikka sairaala on täynnä ja jokainen pieni ihmisenalku on siellä vähintään yhtä kriittisessä tilassa, tunsimme, että henkilökunta oli siellä juuri meidän lastamme varten. He pystyivät omalla rauhallisella olemuksellaan tekemään ilmapiiristä lämpimän ja kiireettömän, ja heillä oli aina aikaa kertoa yksityiskohtaisesti ja kärsivällisesti, missä mennään, mitä lapselle on tehty ja mitä tapahtuu seuraavaksi.

Muistimme myös kiittää henkilökuntaa siitä ja kertoa heille, miten tärkeää ja hyvää työtä he tekevät. En keksi maailmassa kovinkaan paljon tärkeämpää ja tarkoituksellisempaa työtä kuin pienen lapsen hengen pelastaminen.

IMG_4749.jpg

IMG_4744.jpg

Liityin myös Lastenklinikoiden kummien kuukausilahjoittajaksi.

kummit.fi/lahjoita

Kuukausilahjoitukseni ei voi koskaan kattaa sitä todellista hintaa, joka poikamme hoidolla oli, eikä varsinkaan sitä arvoa, joka hänen terveydellään on. Se auttaa kuitenkin osaltaan sitä, että Lastenklinikat saavat hankittua ja huollettua hoitolaitteita niin, että muutkin lapset ja vanhemmat saavat apua ja tukea silloin, kun sitä kaikkein eniten tarvitsevat.

IMG_4787.jpg

Kommentit (14)
  1. Mummo on kiitollinen teidän jokaisesta eteenpäin menevistä päivistä , pikkumies näyttä mahtavalta kaverilta ja onnen kyynneleet tulevat silmiin kun kaikki näytää valoisamalta siellä . alkumatka oli vaikea ,mutta eespäin  mennää nyt valoisamalla tiellä . Koko perheelle terveiset ja kiitos että olette jaksaneet jaksaa tämä haastellisen alkutaipaleen meidän kanssa , TV mummo

    1. Kiitos myötäelämisestä, aurinkoista kesää!

  2. Kyyneleet nousevat silmiin, kun luen päivityksiäsi tilanteestanne, ja olen pitänyt myös mieheni ajantasalla vauvanne vaiheista. Meillä on laskettu aika kuukauden päästä, eli h-hetki voi tulla koska tahansa, ja siksikin kokemuksenne koskettaa läheltä. Kiitos, että kerrot huolesta ja onnesta avoimesti blogissasi! <3

    1. Kiitos sinulle ja tsemppiä tulevaan! Onneksi todennäköisyydet ovat sen puolella, että kaikki menee hyvin. Meillä oli vain superhuonoa tuuria.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *