Kirahveja kutiaville ikenille

Isyyspakkaus

Aloin ikävöidä kantoreppua saman tien, kun laitoin Tulan eteenpäin. Siksipä kietaisin tytsyn kantoliinaan ja vein hänet raitiovaunu-iltakävelylle Stockmannille tutustumaan kantoreppuvalikoimaan. Vaan kuinkas sitten kävikään?

Isä väärään hyllyyn on juuttunut, reppu kirahviksi on muuttunut.

Luonnonkuminen Sophie-kirahvi on ollut tytölle hyvin, hyvin mieleinen, ja hän narskuttelee sitä joka päivä useaan otteeseen. Hän myös näyttää hinkkaavan ikeniään mielellään kaikella mahdollisella muullakin, joten olemme ajatelleet, että hänen pitäisi saada jokin viilennettävä purulelu.

Kun kävelin Stockan Sophie-hyllyn ohi, rivi erilaisia Sophie-tuotteita tuijotti minua mustilla silmillään niin valloittavasti, etten voinut vastustaa niitä. Voi miten söpöjä helistimiä ja hauskoja kumipalloja!

Viime viikolla on keskusteltu paljon shoppailusta ja blogien shoppailujutuista. Onko tämä nyt sellainen? Onko lieventävä asianhaara, että nämä mukaan tarttuneet esineet eivät ole (tavallaan) itselleni?

Mutta katso nyt, miten söpö jääkaapissa viilennettävä Sophie-purulelu!

Ja tyttö varmasti rakastaa tätä kylpylelua. Sen suusta tulee vettä, kun puristaa!

Ja tästä purulelusta pieni saa hyvän otteen, ja röpelöisellä kumipinnalla on varmasti kiva hinkata kutiavia ikeniä.

Stockalla oli kyllä jotenkin aavemaisen hiljaista.

Huomenna voisi olla paras hetki siihen kulkuväylien tukkimiseen lastenvaunuilla, mistä oli aiemmin puhetta.

Kommentit

Eino (Ei varmistettu)

Ihastelin kirahveja just eilen Stockalla! On söpöjä, kyllä.

Maria möö (Ei varmistettu)

No niin! Huomenna kärryllisten flash mob -kokoontumisajot Stockalle! :-D

Meillä on nuo värikkäät palikat. Yllätyimme, kun niissä oli jotain aika tymäkkää tuoksua, josta ei mainittu pakkauksessa mitään. Onneksi eau de Sophie on suht paljon hälventynyt ajan mittaan. Pikkutyyppiämme tuoksu ei ole häirinnyt. Myös tuttavaperheemme koira oli hyvin kiinnostunut palikoista. Onnellisena lutkuttivat kumpikin omaansa.

Shoppailu - huh huh - vauvan myötä on ainakin allekirjoittaneen tullut ostettua kaikenlaista. Osittain vauvalle, osittain vauvan kautta itselle. Vielä raskausaikana olin sitä mieltä, että vain vähän leluja vauvalle, koska pienellä mielikuvituksella voi leikkiä vaikka millä. Nyt olen tullut siihen tulokseen, etten jaksa leikkiä vauvan kanssa parilla hassulla lelulla, vaan kaipaan itse vaihtelua.

Monsteri lauma

Sohvi on aivan huippu juttu,Meillä perus sohvi kirahvi matkustaa tytön mukana kaikki alle,ja niin kaverit kuin sukulaiset ovat huomannut että sohvi on paras.

Itse työnskentelen lastentarvike liikkeessä ja kyllä sohvija menee sitä tahtia kun niitä tuleekin.Ensiksi ajattelin että en rupea sohvia kenellekkään tuttuvalle tyrkyttää,No enhän mitä tyrkyttänyt mutta silti tänän vuonna kolme vauvaa on syntynyt tuttuva piiriin ja jokaisen aarteista sohvi löytyy,Eipä ole vanhemmat valittanut vaan ennenmmin kiitellyt minua kuinka huippu juttu sohvi on.

Tuntuu että kerrankin on vauvojen keskuudessa "hitti" joka todella pitää arvonsa ja on käytetty,eikä jää kaapin pohjalle niinkun esikoisen kanssa tämä "hitti" taisi olla Bumbo...No jaa meidän taloudessa se oli tähden lento joka lähti nopeasti uuteen kotiin.

Sohvi on meillä varmasti aina muistona tytön vauva ajasta.

3kertaa3

Stocka on muuten hyvä paikka, mutta kantoreppuja ei ainakaan aikaisemmin ollut, ainoastaan BB:n ja Stokken rintareppuja. Pidempään kantamiseen mukavampia kantoreppuja ovat ainakin Tula, Ergo ja Manduca, joista jälkimmäistä myy vissiin Kampin Bebes. Siellä saa muuten hyvän opastuksenkin, kun on sellainen pehmompi äitiys- ja lastentarvikeliike.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Ihanaa, että joku mieskin välillä ihkuttaa näitä.

Meillä oli tapaus tässä pari viikkoa sitten. Oltiin muuttamassa kaveria ja paikalla oli vauvaa odottava pariskunta. Muuttava pariskunta halusi luopua todella hienosta Star Wars New Hope - taulusta. Olisin halunnut sen, mutta odottava mies sanoi: "Niin, mutta meidän vauvalle..." älähdin, että TAASko hän käyttää vauvaa tekosyynä. Lopulta asia ratkaistiin kivi-paperi-sakset-kisalle, jossa pariskunnan odottava nainen kanavoi syntymätöntä lasta. Mun oli tarkoitus heristää nyrkkiä vauvalle, kun näin sen viime viikolla, mutten hennonut. Pitäköön taulun, niin ei kasva kieroon.

 

Maria | Sulassa sovussa (Ei varmistettu)

Kirahvit on niin ihania! Esikoisen kirahvi sai nimekseen Sohvi kirahvi ja kuopuksen Samu kirahvi :). Annetaan niitä lahjaksikin kaikille uusille tulokkaille...Mua ei haittaa shoppailujutut, koska ainakin itse etsin vinkkejä blogeista.

Kommentoi