Kirahveja kutiaville ikenille

Aloin ikävöidä kantoreppua saman tien, kun laitoin Tulan eteenpäin. Siksipä kietaisin tytsyn kantoliinaan ja vein hänet raitiovaunu-iltakävelylle Stockmannille tutustumaan kantoreppuvalikoimaan. Vaan kuinkas sitten kävikään?

Isä väärään hyllyyn on juuttunut, reppu kirahviksi on muuttunut.

2012-10-09-759.jpg

Luonnonkuminen Sophie-kirahvi on ollut tytölle hyvin, hyvin mieleinen, ja hän narskuttelee sitä joka päivä useaan otteeseen. Hän myös näyttää hinkkaavan ikeniään mielellään kaikella mahdollisella muullakin, joten olemme ajatelleet, että hänen pitäisi saada jokin viilennettävä purulelu.

Kun kävelin Stockan Sophie-hyllyn ohi, rivi erilaisia Sophie-tuotteita tuijotti minua mustilla silmillään niin valloittavasti, etten voinut vastustaa niitä. Voi miten söpöjä helistimiä ja hauskoja kumipalloja!

2012-10-09-757.jpg

2012-10-09-764.jpg

Viime viikolla on keskusteltu paljon shoppailusta ja blogien shoppailujutuista. Onko tämä nyt sellainen? Onko lieventävä asianhaara, että nämä mukaan tarttuneet esineet eivät ole (tavallaan) itselleni?

Mutta katso nyt, miten söpö jääkaapissa viilennettävä Sophie-purulelu!

2012-10-09-814.jpg

Ja tyttö varmasti rakastaa tätä kylpylelua. Sen suusta tulee vettä, kun puristaa!

2012-10-09-816.jpg

Ja tästä purulelusta pieni saa hyvän otteen, ja röpelöisellä kumipinnalla on varmasti kiva hinkata kutiavia ikeniä.

2012-10-09-803_1.jpg

Stockalla oli kyllä jotenkin aavemaisen hiljaista.

Huomenna voisi olla paras hetki siihen kulkuväylien tukkimiseen lastenvaunuilla, mistä oli aiemmin puhetta.

2012-10-09-756.jpg

Kommentit (6)
  1. Maria | Sulassa sovussa
    10.10.2012, 10:27

    Kirahvit on niin ihania! Esikoisen kirahvi sai nimekseen Sohvi kirahvi ja kuopuksen Samu kirahvi :). Annetaan niitä lahjaksikin kaikille uusille tulokkaille…Mua ei haittaa shoppailujutut, koska ainakin itse etsin vinkkejä blogeista.

  2. Ihanaa, että joku mieskin välillä ihkuttaa näitä.

    Meillä oli tapaus tässä pari viikkoa sitten. Oltiin muuttamassa kaveria ja paikalla oli vauvaa odottava pariskunta. Muuttava pariskunta halusi luopua todella hienosta Star Wars New Hope – taulusta. Olisin halunnut sen, mutta odottava mies sanoi: ”Niin, mutta meidän vauvalle…” älähdin, että TAASko hän käyttää vauvaa tekosyynä. Lopulta asia ratkaistiin kivi-paperi-sakset-kisalle, jossa pariskunnan odottava nainen kanavoi syntymätöntä lasta. Mun oli tarkoitus heristää nyrkkiä vauvalle, kun näin sen viime viikolla, mutten hennonut. Pitäköön taulun, niin ei kasva kieroon.

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *