Kissanristiäiset

Kissanristiäiset

”Vähäpätöisestä, jonninjoutavasta juhla- tm. tilaisuudesta. esim. Kaikenlaisissa kissanristiäisissä sinäkin juokset!” (Suomisanakirja.fi)

”Kuvaus pippaloista jotka ovat täysin turhanpäiväiset ja tyhjästä nyhjäistyt. Tällaisilla kemuilla juhlitaan yleensä jotain niin vähäpätöistä saavutusta, ettei niiden tunnelman tyhjyyttä tai kävijämäärää voi verrata edes lumihankeen sammuneen katupultsarin hautajaisiin.” (Urbaanisanakirja.com)

Päätimme haastaa nämä määritelmät ja järjestää anopin kahdelle kissanpoikaselle nimijuhlat lauantaina.

IMG_3241.jpg

Rouva laittoi pöydän koreaksi.

IMG_3261 (1).jpg

Laseissa kuohui samppanja: Roger Brun Cuvée des Sires Grand Cru 2008.

IMG_4233.jpg

Pieni suunnitteli koko viikon, minkä mekon hän laittaa päälleen ”kissan lättiäisiin”. Isi yritti sitoa tytön hiukset ranskalaiselle letille. Ennen kuvan ottamista letti alkoi kuitenkin jo purkautua.

IMG_3254 (2).jpg

Syytän siitä isääni. Eihän tässä papan pyörityksessä mikään kampaus kestäisi.

IMG_3281 (1).jpg

Äitini toi mukanaan mummoni ohjeella tehtyjä kanelimureleipiä, ja jouduin pidättelemään itseäni aika lailla, etten olisi syönyt koko purkillista kerralla. Niinkin on joskus käynyt. Pitääkin ehdottomasti jakaa tämä resepti joku kerta. Brownie oli marmoroitu cashewpähkinävoilla.

IMG_4250.jpg

Entä ne päivänsankarit? Siinä he ovat.

IMG_4247 (1).jpg

Ja ne nimet: vasemmalla Kyösti ja oikealla Kaisa.

Huraa!

Kommentit (10)
  1. Loistava juhlaidea! 

    1. Mikä tahansa idea on hyvä juhlaidea!

  2. Ihana Blogi Sinulla! Kiitos. Kissanristiäiset on mielestäni hieno tapa juhlia – meilläkin oli sellaiset joka kisun kanssa. Mukavahan tuo sanonta on; kukapa viettää oikeasti koiransa nimenantojuhlia…? 🙂

    1. Voi kiitos! Pari vuotta sittenhän vietimme koiran synttäreitä! http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/syntymapaivapoika 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *