Koko perhe kokoon

Isyyspakkaus

Tyttö tapasi heti kotiutumisensa jälkeen perheen muut jäsenet. Isovanhemmat vierailivat sunnuntaina, ja koira palasi hoitopaikasta kotiin maanantaina. Isovanhempien käyttäytyminen oli kutakuinkin tiedossa, mutta koiraa piti jännittää enemmän (ks. Huoneistossa kotieläimiä).

Rouva meni koiraa vastaan kadulle ja antoi sen nuuhkaista kassillista käytettyjä vaippoja ennen sisäänmenoa. Sisällä sen annettiin tutkia paikat ja möyriä sohvalla ennen kuin se vietiin tapaamaan tyttöä.

Koira toivotti tytön tervetulleeksi lipaisemalla tämän kättä ja nuolaisemalla naamaa. Tämän jälkeen eläin ei kiinnittänyt lapseen enää mitään huomiota. Ehkä taas sitten, kun tyttö oppii kävelemään.

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Mahtoi olla suuri helpotus!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tajusivatko ne isovanhemmat, mistä on kyse?

Tommi K
Isyyspakkaus

Mindeka: Oli kyllä. On tuo koira selvästi vähän varautunut ja jotenkin... vakavampi. Kyllä se aistii, että jotain on nyt toisin.

Vierailija (13:14): En taida itsekään tajuta, mistä on kyse.

statisti (Ei varmistettu)

Meillä ei omia lapsia ole ainakaan vielä, mutta on 13-vuotias koira, joka steriloitiin ennen kuin äidiksi ehti :) Silti en koskaan ole äidillisempää otusta tavannut. Vahtii tuttavapiirin vauvojen pienintäkin vinkaisua ja on heti huolissaan paikalla, nuolaisee naamaa ja yrittää herättää vanhempien huomiota että haloo, täällä on nyt joku hätä! Ja on se yhden kissanpennunkin emoksi ryhtynyt. Että kaikenlaisia... :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ruotsissa oli tänään Ristiäiset, koskas tämä lapsi ristitään.

sari - Vierailija (Ei varmistettu)

koiravinkki: koiraa kannattaa kannustaa yhdistamaan vauva sille mieluisiin asioihin rapsuttamalla, huomioimalla, antamalla nameja koiralle jne silloin kun vauva on siina hollilla (esim. sylissa samaan aikaan) ja hereilla. Ja kaanteisesti taas kannattaa jattaa koira vahemmalle huomiolle silloin kun vauva esim. nukkuu toisessa huoneessa.

Kuulostaa hullulta etta silloin kun olisi kerrankin aikaa pitaakin jattaa koiran vahemmalle huomiolle, mutta juuri nain koira alkaa yhdistaa vauvan lasnaolon positiivisiin asioihin ja vauvan poissaolon tylsyyteen, eika ala mustasukkaiseksi.

niin ja onnea vauvasta!

Kommentoi