Koko perhe kokoon

Tyttö tapasi heti kotiutumisensa jälkeen perheen muut jäsenet. Isovanhemmat vierailivat sunnuntaina, ja koira palasi hoitopaikasta kotiin maanantaina. Isovanhempien käyttäytyminen oli kutakuinkin tiedossa, mutta koiraa piti jännittää enemmän (ks. Huoneistossa kotieläimiä).

img_4756.jpg

Rouva meni koiraa vastaan kadulle ja antoi sen nuuhkaista kassillista käytettyjä vaippoja ennen sisäänmenoa. Sisällä sen annettiin tutkia paikat ja möyriä sohvalla ennen kuin se vietiin tapaamaan tyttöä.

Koira toivotti tytön tervetulleeksi lipaisemalla tämän kättä ja nuolaisemalla naamaa. Tämän jälkeen eläin ei kiinnittänyt lapseen enää mitään huomiota. Ehkä taas sitten, kun tyttö oppii kävelemään.

Kommentit (6)
  1. sari - Vierailija
    23.5.2012, 02:21

    koiravinkki: koiraa kannattaa kannustaa yhdistamaan vauva sille mieluisiin asioihin rapsuttamalla, huomioimalla, antamalla nameja koiralle jne silloin kun vauva on siina hollilla (esim. sylissa samaan aikaan) ja hereilla. Ja kaanteisesti taas kannattaa jattaa koira vahemmalle huomiolle silloin kun vauva esim. nukkuu toisessa huoneessa.

    Kuulostaa hullulta etta silloin kun olisi kerrankin aikaa pitaakin jattaa koiran vahemmalle huomiolle, mutta juuri nain koira alkaa yhdistaa vauvan lasnaolon positiivisiin asioihin ja vauvan poissaolon tylsyyteen, eika ala mustasukkaiseksi.

    niin ja onnea vauvasta!

  2. Ruotsissa oli tänään Ristiäiset, koskas tämä lapsi ristitään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *