Kolme kuukautta laskettuun aikaan

Isyyspakkaus

Minusta tulee pian isä. Vaimostani tulee äiti. Ajatus tuntuu edelleen vieraalta ja kaukaiselta, vaikka siihen on ehtinyt totutella jo lähes puolen vuoden ajan. Ensimmäisiä jännityksensekaisia viikkoja lukuun ottamatta odotusaika on kulunut todella nopeasti. Siitä ovat pitäneet huolen putki- ja keittiöremonttimme, joista olen kirjoittanut Putkiremonttipäiväkirja-palstallani nimellä Kimmo T.

Laskettu aika lähestyy nyt kiihtyvällä vauhdilla, ja rouva jää jo ensi kuun lopussa vapaalle töistään. Lapsen tuloon ei ole valmistauduttu juuri mitenkään, emmekä ole tehneet yhtä vilttiä lukuun ottamatta mitään lapseen liittyviä hankintoja.

Tavaroita saa kaupasta, ja rouvan ystävä toimitti jo valmiin ostoslistankin. Vaikeampaa onkin valmistautua siihen elämänmuutokseen, jonka lapsi tuo mukanaan. Joudun varmasti toteamaan, että kaikkiin harrastuksiin ei enää riitä aikaa. Omasta bändistäni en kuitenkaan tingi.

Tervetuloa seuraamaan, miten isäksi valmistautuminen sujuu, ja mihin kaikkeen hyperaktiivisen kaupunkilaisisän aika riittää. Jatkan Putkiremonttipäiväkirjasta tutulla tyylillä eli toiset jutut kertovat itse aiheesta, toiset aiheen vierestä. Uuden keittiömme myötä olemme jälleen päässeet laittamaan ruokaa, joten ruokajuttuja on varmasti luvassa. Samoin sisustusta, sillä keittiön siirtämisen myötä myös muiden huoneidemme järjestys muuttui täysin. Enkä pääse vieläkään eroon remonteista: vanha keittiömme pitäisi muuttaa aika pian lastenhuoneeksi, ja kesämökillemmekin on suunnitteilla kaikenlaista.

Kommentit

Simpukka (Ei varmistettu)

Maha pystyssä odottelen isyystekstejäsi. Nimim. rv 32 :)

Hei, tosi mukava kuulla! Onnea uuteen elämään :)

Anne (Ei varmistettu)

Onnea matkalle vanhemmuuteen, pienet ihmiset ovat ihmeellisiä ja opettavat paljon vanhempiaan :) Onnea rouvalle loppuodotuksen metreille ja h-hetkeen.
Seurailen täältä takavasemmalta isyystekstejäsi :)

Voi mä olen niin tyytyväinen, että teille kuuluu hyvää ja jatkat siitä kertomista meillekin! :D

ari (Ei varmistettu)

Hyvä Tommi!
Olen innokkaasti seurannut remonttihommiasi. Uskon, että nautit myös isyydestä - projektina. ;)
Mutta jos luulit että keittiöremppa on kallis, niin tervetuloa uuden, vielä kalliimman projektin pariin.
Lainaan tässä äitiäni: "Vanhemmuudessa ja kasvatuksessa 40 ensimmäistä vuotta ovat haastavimmat."

Markkula (Ei varmistettu)

Liikutuin, kun näin tämän päivityksesi FB:ssa. Onnea!

Ihan vain jo näin etukäteen tiedoksesi, että isyys on upeaa potenssiin viisi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jee! Mahtavaa saada seurata sun ja kasvavan perheen edesottamuksia rempan jälkeenkin.

Mahtavaa ettet lopettanut bloggausta. Palstastasi tuli yksi suosikeistani viime vuoden aikana. Onnea perheenlisäyksestä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea vaan.

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Onnea kovasti siihen elämän suurimpaan projektiin :) Isyydestä en tiedä, mutta voin sanoa, että en enää muista aikaa ilman lasta, koska tuntuu kun hän olisi aina ollutkin siinä. Kovin luontevasti se oma toiminta isyyteen/äitiyteen alkaa niistä ensi minuuteista :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos kovasti kaikista onnitteluista! On edelleen hienoa kuulla, että niin moni on viihtynyt Putkiremonttipäiväkirjan parissa. Ilman siitä saamaani positiivista palautetta en olisi lähtenyt tähän. Lupaan, että taso pysyy samana. Tai jopa paranee uuden kameran myötä \0/

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva että jatkat kirjoittamista! Putkiremontti oli ajankohtainen aihe minulle, isyys ei niinkään, mutta jatkan ihan varmasti lukemista kun niin kivasti kirjoittelet :) Ja onnea!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiva, että palstan seuraaminen kiinnostaa. Ja kiitokset, onnea tarvitaan aina!

Hauskaa, että jatkat tällaisella aiheella. Seurasin kauhulla putkiremppaanne, joka alkoi hetkeä ennen omaani, mutta päättyi vasta omani jälkeen. Pääsin huomattavasti helpommalla (en ilman vaikeuksia), mutta varauduin pahempaan.

Meillä tämä teidän toinen projekti on ensi viikolla jo vaiheessa 10kk, joten ehkä hieman levollisemmin mielin voin seurata tätä blogia :) Tosin voinen todeta, että teidän järjestys projekteissa on parempi - ei ollut ihan kivutonta ja kepeää kokea täydellistä putkiremppaa neiti 0-7 kk:n kanssa.

 

 

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei Karkki, hauskaa että jatkat tämän palstan parissa! Joo, kyllä tuo remonttivaihe olisi ollut huomattavasti hankalampaa pienen toukan kanssa. Se olisi varmasti tullut myös huomattavasti kalliimmaksi, kun olisi pitänyt muuttaa remontin alta johonkin ihan oikeaan asuntoon (ei sinne 20 neliömetrin yksiöön, jossa oli huojuva parvisänky), ja olisimme varmaan joutuneet myös jatkamaan evakkoasumista keittiön valmistumiseen saakka. Ehkä se olisi tosin silloin valmistunut vähän rivakammin..? Mutta respectiä sinne ;)

Kommentoi