Kolmen hengen untuvatakki

Isyyspakkaus

Olen etsinyt oikealaista untuvatakkia useamman vuoden. Löysin sen pari viikkoa sitten Köpiksestä. Takki on Monclerin, sopii sekä farkkujen että puvun kanssa ja miellyttää myös Rouvaa. Itse asiassa niin paljon, että tällä viikolla luovutin takkini hänelle, kun hänen oma talvitakkinsa näytti lähestyvän ratkeamispistettään. Tänä talvena en siis tätä takkia enää nähne.

Rouva on pian kahdeksannella kuulla raskaana. Siitä huolimatta hän ei ole suostunut ostamaan yhtään äitiysvaatetta, vaan on käyttänyt itsepintaisesti normaaleja kuteitaan. Farkut on luonnollisesti jätetty jo kauan sitten, mutta väljät mekot toimivat yhä.

Ensimmäinen todellinen haaste tuli talvitakista, kun Rouvan kapealeikkauksinen untuvatakki alkoi vaikuttaa rouvaa kapeammalta. Uuden takin ostaminen parin kuukauden takia tuntui hassulta, ja käytettynäkään ei löytynyt tyyliltään, kooltaan tai hinnaltaan sopivaa. Mutta asia on nyt siis ratkaistu, ja oma takkini lämmittää tänä talvena itseni lisäksi myös kahta muuta.

Mitä veikkaat, onnistuuko Rouva selviämään raskauden loppuun saakka hankkimatta ensimmäistäkään äitiysvaatetta?

Kommentit

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Varmasti pystyy olla ostamatta yhtään. Toki ne nyt on tänä päivänä paljon muodikkaampia, kun sillon joskus ennen, kun oli otettava verhot tai pöytäliina :D No, ei nyt sentään. Mutta tuskin tarvii hankkia mitään, sinunkin kaapista varmaan jotain vielä viedään ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hankkii suoraan pari imetyspaitaa Boobdesign.se ja tyhjentää sun vaatekaapin... ;-)

Mindeka
Ma-material Girl

Pysyy olemaan! Itsekin ostin vain "normaalivaatteita", mutta kokoa isompana. Samat vaatteet toimivat siis pitkälle myös synnytyksen jälkeen. Koska muodissa on mekot, tunikat ja legginsit, niin mielestäni myös raskausmuoti on noussut aivan uudelle tasolle: Kuka on nähnyt enää 80-l jälkeen makeita mammalappuhaalareita esim vakosametissa...? Jokainen pystyy siis pukeutumaan (jos ei ihan loppuun asti, niin hyvin pitkälle) edelleenkin oman tyylinsä mukaisesti.

Ja edellistä Vierailijaa komppaan siinä määrin, että jos imetysliivien kokoarviointi tuntuu hankalalta, saa Lindexiltä mustia ja valkoisia imetystoppeja (19,90), joka on kuin mikä tahansa narutoppi, mutta sisäänommellulla tuella. Voin kertoa, että mukavuutta arvostaa pian enemmän kuin ikinä. Rouvalle siis vinkiksi tuo.

Onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikö ole edes äitiyssukkahousuja tai legginsejä hankkinut? Itse menin myös normi mekoilla yms, mutta kyllä äitiyslegginsit / sukkahousut oli NIIIIN paljon mukavammat päällä varrattuna normeihin, vaikka nekin päälle olisivat menneet.

KirsiVierailija (Ei varmistettu)

Kyllä pystyy. Sitä paitsi lahjoitimme S:n kanssa hälle äitiysfarkut, pitäkööt niitä. Itsekään en pitänyt äitiysvaatteita, paitsi noita mainittuja farkkuja. Muuten kesäkelillä menivät mekot ja omat housutkin, kun vaan laittoi niiden vyötärölle MASUTUUBIN.

Vierailija (Ei varmistettu)

Pian pitää kait itsekin ottaa miehen takki käyttöön, jos talvi ei lopu. Se miten XS-kokoinen nainen pystyy käyttämään XL-kokoisen miehen takkia onkin sitten arvoitus :)

Mamma
Mamman Sähkövatkain

mindeka :) Mulla oli "makeet" farkkulappuhaalarit, kun mikään muu ei mennyt legginsien lisäks päälle :D : D: D

 

Tommi K
Isyyspakkaus

Mamma: Noo, katsotaan... Rouva on kyllä aika tarkka siitä, mitä päälleen laittaa. Ehkä standardista voi nyt vähän tinkiä ;)

Vierailija #1: Boob design. Oikeasti?

Mindeka: Kiitokset, ja kiitos vinkistä.

Vierailija #2: Ei kuulemma ollut hankkinut äitiyssukkahousuja. Vain kokoa isommat.

Kirsi: Farkut tulevat varmasti tuotapikaa käyttöön, Rouva komppaa vieressä.

Vierailija #3: Niin, tällaisen M-kokoisen miehen vaatteet sopivat kyllä paljon paremmin naiselle ;)

Enpä olisi vielä vähän aikaa sitten uskonut käyväni tätä keskustelua täällä :D

Kyllä Rouva selviää! Olin itse vähän kapinahenkinen, ja äippäosasto ahdisti liikaa (ei voinut edes klikkailla äitiysmallistoihin), joten normivaatteilla mentiin synnärille asti. Eikä ole mikään ongelma. Käytettävä vaatevarasto oli pieni, ja pieneni loppua kohden, mutta hei, jos on jo kahdeksannella, luovuttaminen on rahantuhlausta ;)

Muutenkin monia sivustakatsoneena huomaa, että näissä vauvatouhuissa mopo karkaa käsistä.  Aika vähällä sitä kuitenkin tulee toimeen ja monet ihan must-have-jutuiksi kuvitellut asiat jää kokonaan käyttämättä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Juu, selviää, minäkin selvisin 17 lisäkiloni kanssa. Mammafarkkuja kyllä ostin kirppikseltä, mutta yläosat on ihan turhia. Ihmettelen vain, kuinka suuri S-koon kokohaarukka on, kun en M-kokoon joutunut turvautumaan missään vaiheessa. Imetyspaitoihin (Boob) kannattaa kyllä satsata, helpottaa elämää kummasti.

Vierailija - supi (Ei varmistettu)

Asun ulkomailla ja tilasin Boobilta pari paitaa, jotka piti sitten vaihtaa isompaan.

Olinko snadisti punainen kun piti vieda se paketti lahipostiin osoitteella: Boobdesign, Schweden.. Turha siina oli mitaan selitella, etta imetyspaitoja tassa vaan... :-D

Vierailija - supi (Ei varmistettu)

Asun ulkomailla ja tilasin Boobilta pari paitaa, jotka piti sitten vaihtaa isompaan.

Olinko snadisti punainen kun piti vieda se paketti lahipostiin osoitteella: Boobdesign, Schweden.. Turha siina oli mitaan selitella, etta imetyspaitoja tassa vaan... :-D

Tommi K
Isyyspakkaus

Karkki: Kyllä, näin uskon itsekin.

Vierailija #4 (17:34): Imetyspaita ostoslistalle siis! ;)

Vierailija - supi: On kyllä tosiaan jännä yrityksen nimi. Jos joku suomalainen yritys nimeäisi itsensä vaikkapa "Tissi-tuotteeksi", se kuulostaisi todella mauttomalta.

Kommentoi