Kotimatkalle

Isyyspakkaus

Huoh. Kolme viikkoa meni todella nopeasti. Olisihan täällä NYC:issä viihtynyt vielä pidempäänkin, mutta on kyllä kiva tulla kotiin.

Saas nähdä, miten menee lennolla ja että ehdinkö nukkua siellä lainkaan. Keskiviikkoiltana olisi Sense of Silencen keikka Helsingissä Paksu Klubilla, joten olisi hyvä, etten olisi aivan silmät ristissä lavalla.

Saimme yllättäen bändin kanssa toisen keikan myös perjantaille, Järvenpään Koronaan. Tervetuloa kuuntelemaan kaikki Järvenpään suunnalla asuvat!

NYC:in-reissun tunnelmissa ollaan sitten vielä loppuviikon ajan, sillä minulla on kirjoittamatta vielä niin paljon, mm. kaikki aamiais- ja brunssivinkit!

Nähdään Suomessa!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tätä teidän lomamatkaa on ollut ihan mahtavaa seurata. Kuin olisin itsekin ollut paikalla. Kiitos hyvin kirjoitetuista jutuista! Ja brunssipostauksia odotellessa.

Juno (Ei varmistettu)

Aivan mahtavat kolmeviikkoiset meille lukijoillekin. Olen menossa NY:iin kesällä ja näistä sun vinkeistä on iso apu. Vaikka matka on jo kolmas, niin varsinkin ruokapaikkavinkit tulee tarpeeseen.Kiitos.

Kiitos minunkin puolestani ja hyvää paluumatkaa! Olen menossa huhtikuussa ekaa kertaa New Yorkiin joten aion varmasti lukea kaikki NY-postauksesi tarkkaan. :)

-Katja (Ei varmistettu) http://tastethesun.blogspot.com

Minunkin puolestani kiitos näistä New York jutuista, kerrassaan upeata luettavaa.

Tällainen mainos osui tänään metroasemalla silmään:
http://www.teatteririo.fi/ohjelmisto/isyyspakkaus.html

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä taas valmistaudutaan ihan pian pitkään kevätmatkaan. Kaikki vinkit mitäs tuolla kannattaisi tehdä ja nähdä, otetaan vastaan!

Omenainen

Vinkkejä Pariisiin kaipaa siis hän :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos teille! Kiva, että olette pitäneet jutuista.

Pariisissa olisi kyllä myös kiva käydä uudestaan. Edellisestä kerrasta on jo 11 vuotta, ja silloin liikkeellä oltiin aika opiskelijabudjetilla, ja kaupungista jäi vähän erikoinen kuva. Olin kyllä tosi fiiliksissä Eiffel-tornin vierailusta ja Tour Montparnassen iltanäkymistä Eiffelin suuntaan. Mulla on tämä jokin juttu noita torneja ja pilvenpiirtäjiä kohtaan... :)

Kommentoi