Kotimatkalle

Huoh. Kolme viikkoa meni todella nopeasti. Olisihan täällä NYC:issä viihtynyt vielä pidempäänkin, mutta on kyllä kiva tulla kotiin.

Saas nähdä, miten menee lennolla ja että ehdinkö nukkua siellä lainkaan. Keskiviikkoiltana olisi Sense of Silencen keikka Helsingissä Paksu Klubilla, joten olisi hyvä, etten olisi aivan silmät ristissä lavalla.

Saimme yllättäen bändin kanssa toisen keikan myös perjantaille, Järvenpään Koronaan. Tervetuloa kuuntelemaan kaikki Järvenpään suunnalla asuvat!

NYC:in-reissun tunnelmissa ollaan sitten vielä loppuviikon ajan, sillä minulla on kirjoittamatta vielä niin paljon, mm. kaikki aamiais- ja brunssivinkit!

Nähdään Suomessa!

Kommentit (7)
  1. Kiitos teille! Kiva, että olette pitäneet jutuista.

    Pariisissa olisi kyllä myös kiva käydä uudestaan. Edellisestä kerrasta on jo 11 vuotta, ja silloin liikkeellä oltiin aika opiskelijabudjetilla, ja kaupungista jäi vähän erikoinen kuva. Olin kyllä tosi fiiliksissä Eiffel-tornin vierailusta ja Tour Montparnassen iltanäkymistä Eiffelin suuntaan. Mulla on tämä jokin juttu noita torneja ja pilvenpiirtäjiä kohtaan… 🙂

  2. Vinkkejä Pariisiin kaipaa siis hän 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *