Kulttuuriviikon visiitti Eläinmuseoon

On omalla tavallaan hauskaa ja toisaalta vähän surullista, miten elämän ensimmäisten vuosien tapahtumat pyyhkiytyvät vähitellen pois mielestä. Tyttö kyllä muistaa monia asioita parin kolmen vuoden takaa, mutta esimerkiksi käyntiämme Eläinmuseossa vajaat kolme vuotta sitten hän ei enää muistanut.

IMG_8418-2.jpg

Hauska puoli on se, että samoissa paikoissa voi siis käydä monta kertaa, ja ne tuntuvat yhtä jänniltä kuin ensimmäisellä kerralla!

IMG_8425-2.jpg

IMG_8390-2.jpg

IMG_8379-2.jpg

Joulun välipäivät olivat houkutelleet Eläinmuseoon monta muutakin lapsiperhettä, ja museossa oli kova kuhina.

IMG_8431-2.jpg

IMG_8410-2.jpg

Tyttö halusi ottaa museosta kuvia puhelimellani, jotta hän voi näyttää niitä äidilleen. Äitiraukka kun joutuu olemaan välipäivät töissä eikä päässyt mukaan retkelle.

IMG_8408-2.jpg

IMG_8385-2.jpg

Viikko on ollut muutenkin varsinainen kulttuuriviikko.

Tiistaina Rouva kävi tytön kanssa katsomassa Ballerina-animaation, josta molemmat pitivät kovasti ja joka taisi lisätä tytön innostusta aloittaa ensi syksynä balettitunnit.

Samana iltana kävin itse katsomassa uuden Tähtien Sota -elokuvan, ja olen oikeastaan vieläkin sen lumoissa. Se oli todella hyvä ja tietenkin hienosti tehty.

Eilen vein puolestaan Rouvan Kansallisoopperan La Traviataan, johon palaan tarkemmin blogissa lähiaikoina.

IMG_8446_1-2.jpg

Olen hyvin iloinen, että Eläinmuseokin on nykyisin mukana Museokortissa, ja uskon sen lisänneen museon suosiota entisestään.

IMG_8434-2.jpg

Museo on juuri sopiva ja sopivan kokoinen tällaisille päiväkoti-ikäisille, joista on hauska ihmetellä, miten suuria norsut ovatkaan ja että ovatko nuo aivan oikeita leijonia!

IMG_8373-2.jpg

IMG_8398-2.jpg

Mikä oli hauskinta?

”Se oli kaikkein hauskinta, että tultiin tänne!” 

Eli kaikin puolin aika kiva retki!

Kommentit (2)
  1. Bongasin teidän jengin museossa. Ja näköjään tekin olitte bonganneet meidät, kun ollaan poikani kanssa päädytty sinun kuvaasikin.

    1. Hahaa, hauskaa! En mä koskaan ajattele, että joku meidät tunnistaisi kaupungilla, vaikka tietty tunnistaakin. Toivottavasti käyttäydyimme hyvin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *