Kuninkaallisten passi: Staycation Hotelli St. Georgessa

Hotelliyö viiden tähden Hotel St. Georgessa parhaassa seurassa aivan kahden kesken? Mikäpä siinä!

Kuninkaallisten Passi - St George

Päätin tarttua Rouvan bongaamaan Kämp Collection -hotellien tarjoukseen ja ostin viiden yön Kuninkaallisten passin, jolla saa viisi yötä Hotel Kämpissä, Hotel Lilla Robertsissa, Hotel St. Georgessa tai Hotel Havenissa.

Ja sitten varasin yön hotelli St. Georgesta ja otin mukaan ihanan seuralaisen! Voi miten hän rakastikaan kaikkea ja oli niin otettu kaikesta. Hienosta huoneesta, maukkaasta illallisesta, omasta kylpytakista ja tohveleista, aamiaisesta ja varsinkin huonepalvelusta tilatusta iltapalasta!

Kuninkaallisten Passi - St George

Idea pieniin hotellilomiin kypsyi joululoman aikana, kun vietimme kaksi viikkoa kotioloissa, ja asunto tuntui käyvän pieneksi neljälle. Sitten Rouva ehdotti, että mehän voisimme ottaa vuorotellen toisen lapsista yhden yön kaupunkilomalle, jolloin molemmat lapset saisivat hieman kahdenkeskistä aikaa toisen vanhemman kanssa.

Kärsin myös liian tyhjän kalenterin aiheuttamasta levottomuudesta. Olen sen tyypin ihminen, että kaipaan menoja ja tekemistä, ja ihan pelkästään tämän yhden hotelliyön varaaminen virkisti mieltä huimasti.

750 euron hintainen passi ei toki ole aivan ilmainen, mutta eipä tässä ole käytetty rahaa minkäänlaisiin menoihin tai matkoihin viime maaliskuun jälkeen, ja ravintolaillallisiakaan ei ole nautittu montaa. Hotelliyölle jää hintaa 150 euroa, mikä on varsin kohtuullinen, jos sitä vertaa näiden hotellien listahintoihin.

Olen muistaakseni yöpynyt Helsingissä hotellissa vain kerran aiemmin, ja siitäkin on aikaa ainakin 20 vuotta. Olihan siis jo aikakin!

Kuninkaallisten Passi - St George

Isän ja tyttären staycation alkoi hotellin alakerrassa sijaitsevassa ravintola Boon Namissa, jossa nautimme loistavan 11 ruokalajin (!) maistelumenun.(Siitä enemmän toisessa postauksessa.) Menuja otimme tosin vain yhden ja sen lisäksi yhden annoksen lasten listalta, mutta maistelimme menun läpi yhdessä. Ravintolassa käynti ei vaatinut edes ulkovaatteiden pukemista, sillä sinne on sisäänkäynti suoraan hotellin alimmasta kerroksesta.

Kuninkaallisten Passi - St George

Illallisen jälkeen otimme kaiken irti hotellihuoneesta. Otin tyttärelle mukaan Nintendo Switchin ja LEGO Harry Potter -pelin.

Kuninkaallisten Passi - St George

Itse ehdin lukea hieman joululahjakirjaani.

Kuninkaallisten Passi - St George

Vatsani oli niin täynnä illallisesta, että iltapalaa en tarvinnut, mutta tytölle tilasin köyhät ritarit huonepalvelusta.

Kuninkaallisten Passi - St George

Tämä sänkyyn tarjoiltu iltapala taisi olla hotelliyön varsinainen kohokohta.

Kuninkaallisten Passi - St George

Ilalla vielä luettiin, ja tyttö nukahti, kun luin hänelle ääneen Tarua Sormusten Herrasta.

Hotellin aamiaisbuffet’ta oli odotettu jo etukäteen. Myös se tarjottiin ravintola Boon Namissa.

Kuninkaallisten Passi - St George

Ja erinomainen aamiainen olikin! Kun illallisen jälkeen en tarvinnut iltapalaa, tämän aamiaisen jälkeen söin seuraavan kerran vasta illallisella.

Kuninkaallisten Passi - St George

Tyttö hihkui innosta nähdessään munakokkelin, ja nyt pohdin, että miksipä en voisi yllättää häntä munakokkelilla, kun jäämme ensi viikonloppuna kotiin kahdestaan.

Kuninkaallisten Passi - St George

Todella: Rouva ja poika ovat menossa omalle staycationilleen samaan hotelliin muutaman päivän päästä, ja he ajattelivat olla poistumatta huoneesta kertaakaan ja hyödyntää huonepalvelua vielä meitäkin enemmän!

Kuninkaallisten Passi - St George

Sitä seuraavia yöpymisiä ei ole vielä varattu, mutta Rouva on viemässä seuraavaksi tyttären Hotel Kämpiin. Minä ajattelin yöpyä pojan kanssa sen jälkeen Lilla Robertsissa, ja jos se vaan onnistuisi, voisimme mennä viidenneksi yöksi Rouvan kanssa kahdestaan Kämpiin. Kortti on voimassa toukokuun puoliväliin.

Lisää Kuninkaallisten passista: kampcollectionhotels.com/kuninkaallisten-passi     

perhe vanhemmuus matkat lapset
Kommentit (6)
  1. Kuulostaa ihanalta! Tuo hotelli on kyllä yksi niistä jonne täytyy joskus päästä yöpymään.

    Minulla oli suunnitteilla 7 vuotiaani kanssa lähteä kahdestaan viime syksynä reissuun Tampereelle, kaupunkiin joka vei sydämeni vuosia sitten. Sitten se(kin) piti perua koronan vuoksi. Nyt mietin ensi syksyä, josko sitten jo uskaltaisi lähteä reissuun? Toisaalta nyt on aikaa säästää rahaa ja ehkä sitten yöpyä astetta tasokkaammassa hotellissa. Hotelliyöt ja aamupalat, niitä kaipaan!

    Tuli muuten mieleen kun oltiin miehen kanssa häämatkalla 2010 ja varattiin astetta parempi huone Hotelli Tornista. Saatiin sitten sviitti samalla hinnalla.😆

    1. Tampere on kyllä kiva kaupunki! Kyllä siellä hotellissa varmasti ihan turvassa on, mutta riippuu varmaan, mitä siellä sitten olisi muuten suunnitelmissa.

  2. Kiitos paljon vastauksesta. Hitusen olivat tulkinnat muuttuneet mutta erinomaisen hyvä tuo paketti silti on. Kun tässä maailmassa meidät on opetettu uskomaan että kuka tahansa voi olla mitä tahansa, hienoa päästä kokemaan pieni hetki siitä mitä olisi olla kuninkaallinen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *