Kuusitoista tuntia unta ja saman verran tv:tä

Isyyspakkaus

Ei ohittanut sitten lapsen viime viikonloppuinen tauti vanhempia. Sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä ajattelin kertoa, että 39 asteen kuume vetää aikuisen miehen aika veteläksi. Onneksi sentään sairastuimme Rouvan kanssa eri aikaan, sillä eilen pelkkä sohvalta sänkyyn siirtyminen tuntui kuin olisi juossut puolimaratonin. Pakkasessa.

Kun nukkuu noin kuusitoista tuntia lähes putkeen ja katsoo telkkaria toiset kuusitoista, ei olekaan paljon muuta sanottavaa kuin että:

  • Weeds alkaa vitoskaudella puuduttaa
  • Ylellä aloittanut uusiseelantilainen uutuus Top of the Lake ei vielä varsinaisesti tempaissut mukaansa, mutta katson varmasti seuraavankin jakson
  • Awkward vaikutti ihan hauskalta teinisarjalta
  • Gleen jakso, joka oli omistettu huumeisiin kuolleen näyttelijä Cory Monteithin muistolle, oli koskettava
  • Illan The Voice of Finlandin jaksossa oli monta hyvää laulajaa, mutta yksikään ei noussut selkeästi yli muiden
  • Rouva odottaa kovasti näkevänsä Girlsin uuden jakson, mutta tyytyy nyt katselemaan Liviltä Sinkkuelämää. Osaamme osan repliikeistä ulkoa
  • Ylen Siskonpeti on piristävä uusi sketsisarja, jossa on oikeasti hauskoja juttuja. Kolmosjakso oli hauskempi kuin nelonen. Musiikkivideo Pussit, voilà:

Kommentit

phocahispida

Voin kertoa, että odotan kauhulla ensimmäistä vatsatautiaaltoa, joka pyyhkäisee koko perheemme kumoon. Vielä sitä ei ole tullut, mutta kyllä se sieltä, valitettavan vääjäämättä.

Tv-sarjoista sen verran, että Gossip Girlin kaikki 6 tuotantokautta tuli katsottua, (4 ensimmäistä Netflixistä). Tähän asti olin kieltänyt moisen hömpän itseltäni enkä tämän suurenmoisen aivojennollausnautinnon jälkeen osaa sanoa, miksi kaikki kiva pitääkään kieltää itseltään. Kaipa sivistyneisyyden, siveyden ja laihuuden nimissä. Ja siksi, ettei päätyisi teemapukeutumaan jonkin teinisarjan mukaan. :D

Mahdoton Nainen

Kannattaa ehdottomasti katsoa Top of the Lake kokonaan. Se on ihan TV-parhautta. Tosin voiko Jane Campionilta muuta odottaakaan kuin parhautta?

Mä en katso juurikaan mitään suomalaista viihdettä, mutta tuo Siskonpeti on kyllä oikein piristävä ja hauska! Naisten kirjoittamaa komediaa oli pakko katsoa ja pitihän se jäädä seuraamaan koko sarja. Mukavaa vaihtelua :)

Mindeka
Ma-material Girl

Oi voi. Jos se yhtään lohduttaa, niin sama pöpö on jyrännyt melkeinpä kaikki muutkin pääkaupunkiseudun lapsiperheet kumoon -Jonkinlaisena versiona nyt myös täällä.

Paljon lepoa vaan ja telkkarista hömppää ja viihdettä, niin ennen kuin huomaakaan, tajuaa kellosta vilkaistessaan, että: "Siitä on jo kaksi tuntia, kun kävin viimeksi vessassa!" -Ja yhtä nopeasti kuin tulikin, se onkin jo poissa.

LUOJAN KIITOS ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Joku muukin on huomannut saman, Awkward ON ihan kiva sarja, ottaen huomioon, että se on Music televisionin ohjelma. :D Perusviihdeohjelmaksi se on aika hyvin tehty.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mä olin just viikon flunssassa ja odotan jännityksellä, mitä se kipeänä olo on sitten, kun joskus on perhettä. Nyt oli ainakin ihanaa, kun sai vain olla. 

Kommentoi