Kuusitoista tuntia unta ja saman verran tv:tä

Ei ohittanut sitten lapsen viime viikonloppuinen tauti vanhempia. Sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä ajattelin kertoa, että 39 asteen kuume vetää aikuisen miehen aika veteläksi. Onneksi sentään sairastuimme Rouvan kanssa eri aikaan, sillä eilen pelkkä sohvalta sänkyyn siirtyminen tuntui kuin olisi juossut puolimaratonin. Pakkasessa.

IMG_0003.jpg

Kun nukkuu noin kuusitoista tuntia lähes putkeen ja katsoo telkkaria toiset kuusitoista, ei olekaan paljon muuta sanottavaa kuin että:

  • Weeds alkaa vitoskaudella puuduttaa
  • Ylellä aloittanut uusiseelantilainen uutuus Top of the Lake ei vielä varsinaisesti tempaissut mukaansa, mutta katson varmasti seuraavankin jakson
  • Awkward vaikutti ihan hauskalta teinisarjalta
  • Gleen jakso, joka oli omistettu huumeisiin kuolleen näyttelijä Cory Monteithin muistolle, oli koskettava
  • Illan The Voice of Finlandin jaksossa oli monta hyvää laulajaa, mutta yksikään ei noussut selkeästi yli muiden
  • Rouva odottaa kovasti näkevänsä Girlsin uuden jakson, mutta tyytyy nyt katselemaan Liviltä Sinkkuelämää. Osaamme osan repliikeistä ulkoa
  • Ylen Siskonpeti on piristävä uusi sketsisarja, jossa on oikeasti hauskoja juttuja. Kolmosjakso oli hauskempi kuin nelonen. Musiikkivideo Pussit, voilà:

//www.youtube.com/embed/oz__7v7C7Fk

Kommentit (6)
  1. Mä olin just viikon flunssassa ja odotan jännityksellä, mitä se kipeänä olo on sitten, kun joskus on perhettä. Nyt oli ainakin ihanaa, kun sai vain olla. 

  2. Joku muukin on huomannut saman, Awkward ON ihan kiva sarja, ottaen huomioon, että se on Music televisionin ohjelma. 😀 Perusviihdeohjelmaksi se on aika hyvin tehty.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *