Kysymys New Yorkin -matkaajille tai sinne haaveileville

Päivän kysymys on: miksi asioiden valmistuminen jää niin helposti viime tippaan? Uh, tässä mitään blogipostauksia ehdi kirjoittaa.

(Voisinpa kertoa lisää siitä, mistä on kyse, mutta… Se on kivaa ja aika tosi jännää, ja palaan asiaan myöhemmin keväällä.)

Päivän varsinainen kysymys on:

Mitä sinä tekisit New Yorkissa?

img_1880.jpg

Oletko käynyt New Yorkissa viime aikoina?

Vai oletko vasta haaveillut siellä käymisestä?

  • Mitä haluaisit tehdä, nähdä tai kokea, kun pääset sinne?
Kommentit (32)
  1. Oltiin pari viikkoa sitten Cityssä, ja tilattiin Shortysistä ruokaa ihan kotiinkuljetettuna hotellille. Oli kummankin matkustajan mielestä mukiinmeneviä leipiä, joita söisi kernaasti kotimaassakin. Yelpissä saanut hyvät arvostelut, ja mielestäni syystäkin. Edullinen.

  2. Terkut Nykistä, tässä on tullut itsellenikin hurjasti uusia ideoita, että mitä täällä sitten tekisikään!

    Freemansiä suosittelen ehdottomasti, loistava illallispaikka. Publicissa on edullinen (tai no erinomainen hinta-laatusuhde) Sunday Supper ja hyvä brunssi, Tacombi Elizabeth Streetillä on loistava meksikolainen (ja hauskasti sisustettu). Clinton Street Bakeryn (Clinton Streetillä ylläri) pannukakut on legendaariset, mutta menkää sinne arkipäivänä, viikonloppuisin jonotus on kammottava.

    Book of Mormoniin on todella vaikea saada lippuja (se on loppuunmyyty koko ajan), kannattaa nyt jo tsekata niiden mahdollista saatavuutta. http://www.broadway.com.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *