Laita kalenteriin: Lasten festarit elokuussa

lafe_A3_juliste_20130606.png

Save the date”, sanoisi sähköpostiin lähetetty kalenterikutsu. Ja tämä tosiaan kannattaa laittaa ylös: sunnuntaina 18.8.2013 klo 10 alkaen Helsingin Töölönlahden täyttää seitsemännen kerran järjestettävät Lasten festarit.

Tapahtuman pääesiintyjäksi varmistui juuri tällä viikolla UMO ja upea Johanna Försti, jonka monet tuntevat Tanssii tähtien kanssa -ohjelman laulajana. Tässä konsertissa ei kuitenkaan tanssiteta tähtiä vaan kuullaan aivan uutta lastenmusiikkia UMO:n syksyllä ilmestyvältä lastenlevyltä Ville ja Valle. UMO:n 17-henkistä big bandia johtaa Eero Koivistoinen, joka on myös säveltänyt kaikki kappaleet.

Muita esiintyjiä ovat mm. Ammuu-orkesteri ja ruotsinkielinen Robin Hund. Lisäksi alueella on pomppulinnaa, askartelua, soittopajaa, kasvomaalausta sun muuta. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja kaikki puuhapisteet ovat ilmaisia.

Festarit järjestää Keskuspuiston nuorkauppakamari – Helsinki ry.

Miten tämä sitten minuun liittyy? Ei mitenkään, mutta ystävääni Anniin kylläkin. Hän on äitiysvapaalla ollessaan järjestänyt tapahtuman neljän muun naisen kanssa. Kysyin häneltä, miksi ihmeessä. Sen verran kyyninen vanha mies olen, että mietin heti, kuka tästä hyötyy ja miten.

Kuulin, että tapahtumalla ei tavoitella voittoa ja sen järjestäjät ovat mukana vapaaehtoisesti oppiakseen jotain uutta ja päästäkseen tekemään jotain kivaa yhdessä.

Miksi se ei voisi samalla tuottaa muille iloa?” Anni kysyy.

Niinpä.

Toivon, että mahdollisimman moni pääsee tapahtumaan ja se tuottaa osallistujille iloa. Olen varma, että se taas tuottaa iloa järjestäjille.

 

Lisätietoja:
http://www.lastenfestarit.fi 
https://www.facebook.com/LastenFestarit

Kommentit (2)
  1. Jee! Mekin ollaan tuolloin Suomessa, ehkä jopa päästään tuonne! 

  2. Jes, me ollaan ainaki mukana! Huippujuttu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *