Lapsi piti janssoninkiusauksesta

(HELSINKI) Kaksivuotias tyttö piti janssoninkiusauksesta niin paljon, että pyysi sitä lisää. Tapaus sattui Helsingissä viime viikonloppuna.

IMG_5456.jpg

Kuvan lapsi ja ruoka liittyvät tapaukseen

Tapahtumat saivat alkunsa lounasaikaan, kun perheen äiti annosteli ruoka-annokset lautasille ja tarjoili ne pöytään.

Yllättäen lapsi ilmoitti äidilleen, että aikoo syödä kaiken. Tilanteen todellinen luonne paljastui kuitenkin vasta noin kymmenen minuuttia myöhemmin, kun lapsi pyysi saada lisää.

”Juu, en osannut kyllä aavistaa lainkaan, että näinkin voisi käydä”, kertoo tapahtumista edelleen häkeltynyt perheen isä.

Perheen äiti vahvistaa tämän: ”Ei, en kyllä muista vastaavaa. Ei hän juuri koskaan syö kaikkea, mitä lautasella on.”

Tilanteen poikkeavuutta korostaa se, että kyseistä ruokaa tarjottiin lapselle ensimmäistä kertaa ja se oli juuri janssoninkiusausta.

”En itsekään ole siitä hirveästi lapsena pitänyt”, kertoo perheen isä. ”Ja olin ihan varma, että lapsi ei söisi sitä kahta haarukallista enempää.”

Vielä ei tiedetä, liittyykö yllättävä ruokahalu vain janssoninkiusaukseen vai onko vastaaviin yllätyksiin varauduttava useamminkin.

Kommentit (22)
 1. Etelä-savosta on tullut ilmi tapaus jossa muutamaa kuukautta vaille kolmevuotias tykkäsi kiehautetusta parsakaalista niin paljon että pyysi tätä 4 kertaa lisää. Jokaisella kerralla syöden lautasen tyhjäksi.

  Tapaus on ainutlaatuinen ja aiheuttanut ihmetystä mm. vanhempien toimesta, kun lapsi muuten on kovin pieni ruokainen.

  😀

  Nimim. sinne_meni_äidin_herkut

  1. Oletko kokeillut Gastronaatti-henkeen uunissa paahdettua paraskaalia? Meillä lapsi tykkää siitä kovasti 🙂

   1. Ei oo tullut kokeiltua, voisi kyllä joku kerta (: Oon aina vaan tykänny keittää/höyryttää parsakaalin ja siihen suolaa ja margariinia päälle 😀 Helppoa ja herkkua. Näyttää lapsi perineen herkuttelutyylini.

    1. …parsakaali, paraskaali! 😀

 2. Tämä on näitä perhe-elämän ihmeitä. Juuri eilen nauroin miehelle, että ennen vanhemmuutta en olisi uskonut, että joudun joskus kiristämään toista henkilöä sanoilla ”et saa lisää parsakaalta/porkkanaraastetta ennen kuin syöt muutakin ruokaa enemmän”.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *