Lattianpesu muuttui juuri hauskaksi

Kaupallinen yhteistyö: Kärcher

Tästä ei lattioiden peseminen voi paljoakaan vaivattomammaksi muuttua! Sain testattavaksi Kärcherin FC 5 Premium -lattiapesurin, joka soveltuu kaikille koville lattiapinnoille. Laite paitsi pesee myös kuivaa lattiat pyörivillä mikrokuituteloillaan.

IMG_8320.jpg

IMG_8273.jpg

Tyttönen oli kovin innoissaan, kun pääsi testaamaan uutta laitetta isin kanssa.

Niin oli isikin. Lattianpesu on ehkä kaikkein ärsyttävin siivoushomma, enkä voi sietää moppien ja ämpäreiden kanssa pelaamista.

IMG_8331.jpg

Lattianpesuri on vaikuttanut testissä tehokkaalta peliltä. Pesen sillä asuntomme lattiat parissakymmenessä minuuttissa (jos lattiat on valmiiksi raivattu), ja yksi vesisäiliöllinen näyttää riittävän koko asunnolle. Lattianpesuainetta laitan tähän säiliölliseen vain pienen osan siitä, mitä lorauttaisin ämpäriin, jos luuttuaisin mopilla.

Laite liikkuu kevyesti lattialla ja on (aikuisen käteen) kevyt käyttää.

IMG_8359.jpg

Vaikka lattiat oli pesty vain pari päivää aiemmin, niistä irtosi hyvin musta vesi likavesisäiliöön. Lattianpesuri vaikuttaisi siis tekevän puhtaampaa jälkeä kuin moppi. Moppi varmasti siirtelee jonkin verran likaa paikasta toiseen, mutta tämän pesurin teloille syötetään jatkuvasti puhdasta vettä, joten ne myös pysyvät puhtaina ja tekevät siistimpää jälkeä.

Aivan täysin mopista ei pääse kuitenkaan eroon, sillä kaikkein matalimpiin ja kapeimpiin koloihin, kuten tiskipöydän ja hellan alle, laitteella ei pääse. Muuten lattioiden peseminen oli tällä laitteella miellyttävää ja jopa hauskaa! On hyvin palkitsevaa nähdä, miten roiskeet keittiön lattialla ja ruokapöydän ympärillä katoavat pesurin suuhun.

IMG_8377.jpg

Tämä laite oli vain lainassa, mutta harkitsen nyt vakavasti, ostaisinko sen itselleni.

Kärcher FC 5 Premium -lattiapesuri maksaa 259 euroa ja on saatavilla mm. suoraan valmistajan verkkokaupasta.

Lisätiedot: kaercher.com/fi/home-garden/lattiapesuri/lattiapesuri-fc-5-premium-10555600.html

Kommentit (6)
  1. hei! Teillä kun on nuo vanhat lattiat niin onko se kuinka hyvä koloihin ja kuoppiin? Meillä on vanhat laudat ja niissä naulan reikiä ja rakoja yms. niin olisi kiva saada joku laite siivousta helpottamaan kun nyt pitää konttien ne mennä pyyhkien. Soitin tuonne asikaspalveluun ja eivät osaanneet siellä vastata ja laitetta ei saanut edes vuokralle… Todella paljon tuo kiinnostaisi kun vihaan siivousta yli kaiken ja en ymmärrä kuka meidän talossa loiskuttaa kahvit yms. lattialle!

    1. Laitteen telat ovat tietysti pehmeät, joten pieniin koloihin ja kuoppiin ne kyllä ylettävät, mutta jos lattia on hyvin muhkurainen, syvimmät kolot jäänevät telojen ulottumattomiin. Mutta en mä kyllä ole varma, osuuko se moppikaan niihin sen paremmin…

  2. Wau, onpa näppärän kokoinen laite! Pitikö siivoojannekin siitä?

    1. En ole vielä tiedustellut nopeuttaisiko se hänen töitään. Jos nopeuttaa, silloin hankinta maksaisi itsensä takaisin nopeasti. Tilaa laite tietysti vaatii enemmän kuin moppi, sille ei voi mitään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *