Lauantain vegebrunssi

Sain lauantaille kutsun Pipsa Hurmerinnan ja Alex Niemisen vegebrunssille, joka järjestettiin Baskeri ja Basso -bistrossa eli tuttavallisemmin Basbasissa (Tehtaankatu 27)

IMG_5101.jpg

Basbas on Muru-ravintolasta ja tv:stäkin tutun Nikin eli Nicolas Thieulonin ja Kalle Kiukaisen uusi ravintola, joka vaikuttaa olevan mielenkiintoisinta, mitä Helsingin ravintolaskenessä on aikoihin tapahtunut.

IMG_5157.jpg

Tällä kertaa emme tosin päässeet maistelemaan Basbasin omia annoksia, vaan keittiön olivat vallanneet päivän päätähdet, Nieminen ja Hurmerinta, ja ravintolan omistajat olivat paikalla vain apupoikina.

IMG_5044.jpg

Brunssin tavoite oli houkutella lapsiperheitä vierailemaan useammin tasokkaissa ravintoloissa – ja siinä sivussa esitellä Niemisen ja Hurmerinnan kirjoja Vege! ja Pipsan keittokirja pienille ihmisille.

IMG_5181.jpg

Brunssin annokset pohjautuivat edellämainittuihin kirjoihin, ja oman pienen ihmisemme lempiannos olikin Pipsan keittokirjasta löytyvä kookosriisipuuro. Loistava idea, joka pitää varastaa heti myös kotikäyttöön.

IMG_5073.jpg

Yllätysesiintyjä, Jonna Tervomaa, kävi laulamassa muutaman lastenlaulun kesken ruokailun. Peppi Pitkätossu oli takuuvarma hittikappale.

IMG_5123.jpg

Bataatti Eggs Benedict pääruoaksi ja lisukkeeksi leipää, burrataa ja viikunaa. Nam.

IMG_5137.jpg

Kun loppuun jaoimme vielä omena-luumupaistoksen ja Nikin suklaafondantin, ei tarvinnut lähteä nälkäisenä kotiin.

IMG_5145.jpg

Oli hauska yhteensattuma, että paikalle osui myös laulaja Anna Puu, jota olimme juuri torstaina kuuntelemassa koko perheen kanssa Temppeliaukion kirkossa.

Tyttö halusi tietysti tervehtiä Annaa, ja kerroimme Annalle, että se oli meidän lapsemme, joka kajautti ennen viimeistä laulua sen ”Oliko se viimeinen laulu”-kysymyksen.

IMG_5177.jpg

Kiitos, oli kivaa ja hyvää! Nähdään taas! En malta odottaa, että pääsen Basbasiin illalliselle!

IMG_5163.jpg

Kommentit (5)
  1. Hienoa! Kiva kuulla!

  2. Kiitos kivasta blogista Tommi! En ehtinyt ottaa yhtään ainutta kuvaa lauantaina niin kiva kun tämä jää muistoksi.
    Ja olipa ihana kommentti Rouva Lampinen! Lämmittää kirjailija sydäntä 🙂

    1. Kiitos sinulle! Oli hauska brunssi, ruoka loistavaa ja Basbas tosi kiva tilana! Tätä lapsiperhettä ei tarvitse paljoa houkutella ulos syömään 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *