LEGO The Angry Birds Movie + arvonta!

Kaupallinen yhteistyö: LEGO

En ole varma, kuka odotti tätä LEGO The Angry Birds Movie -lähetystä eniten.

IMG_1882-2.jpg

Luulin nimittäin ensin, että se olin minä, mutta sitten tyttö tuntuikin olevan leluista aivan yhtä innoissaan, ja kyseli jo monta viikkoa, milloin ne saapuvat.

IMG_1923-2.jpg

Olen jo pitkään toivonut lapsen tulevan pian siihen ikään, että hänen kanssaan voi alkaa koota pikkulegoja, sillä pidin niistä kovasti itse lapsena. Ja vähän isompanakin.

Viime syksynä kuulin superuutisen: LEGO ryhtyy yhteistyöhön Rovion kanssa ja tuottaa kevääksi 2016 setin The Angry Birds Movie -teemaisia legoja!

Kumppanuus on hyvin merkittävä Roviolle. Maailman suurin leluvalmistaja on tarkka siitä, minkä brändien kanssa se lähtee yhteistyöhön, ja LEGO-uutiset olivat varmasti positiivinen signaali myös monille muille yhteistyökumppaneille.

IMG_1829-2.jpg

Toivoin joulupukilta viime vuonna tytölle Frozen Elsan legolinnaa, ja kokeilimme silloin ensimmäistä kertaa pikkulegojen kokoamista. Se meni niin hienosti, että kysäisin, haluaisiko hän kokeilla ison possulinnan ja possulaivan kokoamista, kun The Angry Birds Movie -legot ilmestyvät myöhemmin keväällä.

”Joo!”

Possulinna oli kuitenkin noin kolme kertaa Elsan linnan kokoinen, joten tiesin siinä olevan haastetta.

IMG_1671-2.jpg

Lelut tulivat pohjoismaisille markkinoille maaliskuussa, ja globaalisti ne ovat olleet saatavilla huhtikuun alusta alkaen. Sain itse lähetyksen LEGO:lta pari viikkoa sitten, ja avasin paketin sormet syyhyten. Sitten lähdimme tulkitsemaan ohjeita.

IMG_0619-2.jpg

IMG_0620-2.jpg

Linnaa koottiin pikkuhiljaa, puoli tuntia tai tunti kerrallaan.

IMG_1434-2.jpg

IMG_1677-2.jpg

IMG_1684-2.jpg

Kaksi viikkoa ja yli 200 ohjekuvaa myöhemmin saimme linnan valmiiksi.

Ja nyt täytyy olla kyllä niin ylpeä: 3-vuotias tyttäreni kokosi tämän (8-vuotiaasta ylöspäin tarkoitetun) linnan 95-prosenttisesti itse! Luki ohjekirjaa ja kiinnitti palat kuvien mukaan.

IMG_1806-2.jpg

Nopeuttaakseni hommaa hieman etsin hänelle kuitenkin palat valmiiksi, sillä se näytti olevan kaikkein vaikeinta. Mutta kun oikeat palat oli tarjolla, ne löysivät oikean paikan todella hienosti. Tarkistin toki palojen paikat ja autoin vaikeimpien osien kiinnityksessä. Näitä olivat isommat levyt, jotka piti kiinnittää useampaan pieneen ja heiluvaan osaan yhtä aikaa.

Pieni legoprinsessa teki siis erinomaista työtä ja kumosi myös neljän vuoden takaisin puolileikilläni heittämäni huolenaiheen: Kyllä, tytötkin voivat tykätä legoista, eikä niiden tarvitse olla edes vaaleanpunaisia prinsessalegoja!

IMG_1800-2.jpg

Ja voi aivan hyvin olla yhtä aikaa sekä pieni prinsessa että pieni insinööri! Pieni insinööriprinsessa!

IMG_1811-2.jpg

IMG_1837-2.jpg

Kun possulinna oli koottu, kysyin tytöltä, käydäänkö seuraavaksi possulaivan kimppuun, vai haluaisiko hän valita seuraavaksi jonkin toisen laatikon. Valinta oli helppo.

IMG_1958-2.jpg

”Tämä on keväinen.”

IMG_1954-2.jpg

Tarkoitatko siis sitä, että siellä on se Stella-hahmo?

IMG_1972-2.jpg

”Joo”

* * *

Possulaiva jäi siis odottamaan toista hetkeä, mutta sinulla on mahdollisuus päästä kokoamaan sitä jo aiemmin! LEGO lupasi, että saan arpoa kahdelle lukijalleni LEGO The Angry Birds Movie -leluja, ja voittajat voivat valita haluavatko he mieluummin possulinnan vai possulaivan.

Heitä siis tämän postauksen kommenttikenttään viimeistään sunnuntaina 1.5.2016 valintasi, ”Possulinna” tai ”Possulaiva”, ja jätä myös yhteystietosi, niin osallistut arvontaan. Palkinnot arvotaan ma 2.5.2016 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osoitteet annetaan LEGO:lle, joka toimittaa tuotteet.

EDIT: Arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti! Kiitos kaikille osallistumisesta!

IMG_0579-2.jpg

Käy myös katsomassa LEGO:n sivuilla olevat The Angry Birds Movie -tuotesivut, hauskat videot ja possujen murskaushaasteet!

Kommentit (275)
  1. Arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti! Kiitos kaikille osallistumisesta!

  2. Metsärusakko
    1.5.2016, 20:11

    Laiva!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *