Legoja joulun odotukseen ja pukinkonttiin (+arvonta!)

Kaupallinen yhteistyö: LEGO

Tyttömme on osoittautunut niin taitavaksi LEGO-rakentelijaksi, että itsekin LEGOihin kallellaan olevana isänä koen velvollisuudekseni ruokkia tätä taitoa. Siksipä en kahdesti harkinnut, kun LEGO tarjosi minulle joulun suosikkilahjoja testattavaksi ja arvottavaksi lukijoiden kesken.

IMG_2788.jpg

Tyttö on koonnut aiemmin LEGO The Angry Birds Movie ja LEGO Disney Princess Frozen -settejä mutta nyt ajattelin, että hän ilahtuu varmasti LEGO Friends Heartlaken ratsastuskoulusta.

Ja jo ennen joulua hän voi availla LEGO Friends -joulukalenteria, jonka jokaisen luukun takaa ilmestyy jokin pieni LEGO-yllätys! 

IMG_2789.jpg

Poika ei vielä legoja tarvitse, mutta hän on kyllä isän iloksi ollut hyvin kiinnostunut keittiön lattialle levitellyistä duploista. Mutta jos hän olisi tarpeeksi iso, tämä LEGO Star Wars X-Wing Fighter olisi varmasti kova sana.

LEGO_75149_Box1_na_1488.png

Sekä Friends-hevostalli että Star Wars -alus ovat vuoden 2016 uutuuksia. Lisää LEGO:n tuotteita ja uutuuksia näet esimerkiksi täältä: http://catalogs.lego.com/BrandCatalog/BrandCatalogue2HY2016/NBB/FI/.

Saan ilokseni arpoa nämä setit teidän kanssanne, joten heitäpä kommenttiboksiin, valitsisitko mieluummin LEGO Friends Heartlaken ratsastuskoulun vai LEGO Star Wars X-Wing Fighterin. Kaikkien vastaajien keskuudesta arvotaan kaksi voittajaa, ja voittajat saavat valitsemansa setit LEGOlta. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi!

Vastausaikaa on ke 30.11.2016 klo 18 saakka, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arvontaan voi osallistua myös Facebookissa.

Arvonta on päättynyt.

Kommentit (274)
  1. Ensimmäinen joulukalenterin luukku avattu ja LEGO-pakettien voittajat arvottu! Molemmat voittajat sattuivat olemaan Facebookin puolella. Onnea siis vielä uudelleen Ninalle LEGO Friends -ratsastuskoulun ja Iralle LEGO Star Wars X-Wing Fighterin voitosta!

  2. LEGO Star Wars X-Wing Fighter eikä se ole iästä kiinni. Lapsi on 11-vuotias ja rakentelee vielä Legoilla täyttä häkää. Isä on 39 ja äiti 38 ja mekin rakentelemme.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *