Leluostoksilla New Yorkissa: FAO Schwarz, Toys R Us & Disney Store

Isyyspakkaus

New Yorkissa olisi helppo seota lelukaupoissa. Tarjolla on aivan kaikkea, ja hyllyistä löytyy myös paljon sellaista, mistä muualla ei ole kuultukaan.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi aito Muppet-käsinukke, joka valmistetaan oman suunnitelmasi perusteella odottaessasi? Sellaisen voit hankkia Muppet Whatnot Workshopista FAO Schwarzin lelukaupasta (767 5th Avenue).

Kyllä vanha Muppet-fani on tässä ihastuksissaan!

Ehkä jonain päivänä, kun tyttö on vähän isompi, voisin käyttää tähän sen sata dollaria, jonka nukke maksoi.

Kustomointi tuntuu olevan muutenkin kova juttu, sillä samassa kaupassa voi rakentaa myös oman kauko-ohjattavan auton tai kustomoidun pehmolelun, joka täytetään paikan päällä. Kiehtovaa.

Muu seurueemme oli samaan aikaan Metropolitan Museum of Artissa, mutta kyllä tämä kauppareissu taisi olla enemmän tytön mieleen, ja nähtävyyshän tämäkin kauppa oli.

Vierailun arvoisia lelukauppoja ovat tietysti myös Times Squaren Toys R Us (1514 Broadway) ja Disney Store (1540 Broadway).

Harmi, että tyttö nukkui rattaissa juuri, kun kävimme Toys R Usissa. Hän siis missasi sekä lähes aidon T-Rexin sekä sisämaailmanpyörän, johon olisin voinut viedä hänet. (En ole kyllä varma, olisiko aikuinen saanut mennä mukaan.)

Disney Storessa pieni sentään heräsi.

Halailtuamme useampia pehmoleluja päädyimme ottamaan mukaamme Mikki Hiiren. Eipä hän niitä muita hahmoja tunnistanutkaan, ja esimerkiksi Nemo-kalaa hän luuli ää pööksi.

Mutta Mikkihän on aina muodissa, ja onpahan nyt ihan "Genuine, Authentic, Original" Disney Store -Mikki Hiiri.

Kommentit

Silkkitassu

Lontoossa käydessäni siellä oli Harrods:ssa myös leluosastolla sellainen pehmolelu-tehdas, jossa sai täyttää mieleisensä teddy-karhun (ja sen täytteen määrän sai valita, jos tykkäsi vaikka lötkömmistä). Ja sitten sille löytyi valtava määrä vaatteita ja asusteita. Harmittaa ettei ollut varaa hankkia sitä silloin, mutta ehkä seuraavalla kerralla, jos Lontooseen eksyy.

Tommi K
Isyyspakkaus

Tähän pupuun tai nalleen olisi voinut valita sisään myös jonkin renkutuksen, jota lelu soittaa, kun sitä puristaa tai jotain :)

KaHeVi
Life Time Story

Olen Suomessakin nähnyt koneen jolla voi tehdä pehmolelun, siinä oli muutama valmis vaihtoehto, mutten kuolemaksenikaan muista että missä.. Jossain lapsille suunnatussa paikassa, epäilisin.. =)

Ihanat on nuo lelukaupat, minä olisin kyllä ihan sekaisin tuolla, meillä menisi varmasti päivä per kauppa =D

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisiko ollut Helsingin Jätkäsaaren Verkkokaupassa? Siellä siis ainakin on tuollainen nalletehdas :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Haa, hauskaa! Mä en ollut sellaista huomannutkaan. En ole kyllä aikoihin käynyt myöskään Verkkokaupassa kiertelemässä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi, ihania kuvia! Nostattaa kummasti matkakuumeen. Olisin muuten kysynyt, vieläkö teillä on pysyneet pyöreät hyvin kiinni lapsen vaatteissa pesukoneessa ja käytössä?

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Joo, vaatetarrat on pysyneet sillai vaihtelevasti. Niistä vaatteista, joita on pesty eniten, ne ovat saattaneet alkaa irrota. Sukista ne irtosivat.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vietiin vapun kunniaksi meidän muksut lelukauppaan, mistä saivat valita itselleen mieleiset, uudet lelut. Nepä eivät kauaa kiinnostaneet, koska meille tuli oksasilppurin mukana jotain paljon ihanampaa: ISO pahvilaatikko! Myydäänkö siellä suuressa maailmassa pahvilaatikoita lelukaupoissa? :)

Anskupansku (Ei varmistettu)

Kivaa että käytte paikoissa joista oli viime nykin postauksissa puhetta! Ja kyllä, maailmanpyörään olisi saanu tulla vaikka koko perhe. Kierroksia tosin oli jo vähän liikaakin..

Anskupansku (Ei varmistettu)

Vieläkö Coney Island mahtuu matkasuunnitelmiiin vaiko onko säät vielä viileät rantaan ja huvipuistoon?

EWE

Meidän pojalla on muuten samanlainen Mikki Hiiri, kuin minkä teidän tyttö sai, mutta meidän Mikiltä löytyy valkoinen teepaita, jossa lukee "Chicago". Se on vaarin tuliaisia viime jouluiselta reissulta ja on kyllä niin söpö, että minäkin olen ihastunut siihen. :)

Itse olen käynyt Jenkeissä pari kertaa, kun olin lapsi, ja muistan kyllä ne lelukaupat. Ne kun olivat jotain sellaista, mitä en aikaisemmin ollut nähnyt. Myös käynnit Kalifornian Disneylandissa ja Floridan Disney Worldissa (toki eri reissuilla) olivat ikimuistoisia kokemuksia. Oletteko ajatelleet viedä tytön jompaan kumpaan niistä sitten, kun hän on vanhempi? Oletteko kenties itse käyneet niissä?

Oikein mukavaa loppumatkaa teille! Näitä sinun New York -postauksia edelliseltä ja tältä reissulta on ollut kiva lukea. :)

Kommentoi