Leluostoksilla New Yorkissa: FAO Schwarz, Toys R Us & Disney Store

New Yorkissa olisi helppo seota lelukaupoissa. Tarjolla on aivan kaikkea, ja hyllyistä löytyy myös paljon sellaista, mistä muualla ei ole kuultukaan.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi aito Muppet-käsinukke, joka valmistetaan oman suunnitelmasi perusteella odottaessasi? Sellaisen voit hankkia Muppet Whatnot Workshopista FAO Schwarzin lelukaupasta (767 5th Avenue).

IMG_4557.jpg

IMG_4547.jpg

Kyllä vanha Muppet-fani on tässä ihastuksissaan!

IMG_4555.jpg

IMG_4560.jpg

IMG_4572.jpg

Ehkä jonain päivänä, kun tyttö on vähän isompi, voisin käyttää tähän sen sata dollaria, jonka nukke maksoi.

IMG_4549.jpg

Kustomointi tuntuu olevan muutenkin kova juttu, sillä samassa kaupassa voi rakentaa myös oman kauko-ohjattavan auton tai kustomoidun pehmolelun, joka täytetään paikan päällä. Kiehtovaa.

IMG_4624.jpg

IMG_4640.jpg

IMG_4607.jpg

Muu seurueemme oli samaan aikaan Metropolitan Museum of Artissa, mutta kyllä tämä kauppareissu taisi olla enemmän tytön mieleen, ja nähtävyyshän tämäkin kauppa oli.

IMG_4649.jpg

IMG_4614.jpg

IMG_4642.jpg

IMG_4588.jpg

Vierailun arvoisia lelukauppoja ovat tietysti myös Times Squaren Toys R Us (1514 Broadway) ja Disney Store (1540 Broadway).

Harmi, että tyttö nukkui rattaissa juuri, kun kävimme Toys R Usissa. Hän siis missasi sekä lähes aidon T-Rexin sekä sisämaailmanpyörän, johon olisin voinut viedä hänet. (En ole kyllä varma, olisiko aikuinen saanut mennä mukaan.)

IMG_6798.jpg

IMG_6795.jpg

Disney Storessa pieni sentään heräsi.

IMG_6815.jpg

IMG_6836.jpg

Halailtuamme useampia pehmoleluja päädyimme ottamaan mukaamme Mikki Hiiren. Eipä hän niitä muita hahmoja tunnistanutkaan, ja esimerkiksi Nemo-kalaa hän luuli ää pööksi.

IMG_6843.jpg

Mutta Mikkihän on aina muodissa, ja onpahan nyt ihan ”Genuine, Authentic, Original” Disney Store -Mikki Hiiri.

Kommentit (11)
 1. Meidän pojalla on muuten samanlainen Mikki Hiiri, kuin minkä teidän tyttö sai, mutta meidän Mikiltä löytyy valkoinen teepaita, jossa lukee ”Chicago”. Se on vaarin tuliaisia viime jouluiselta reissulta ja on kyllä niin söpö, että minäkin olen ihastunut siihen. 🙂

  Itse olen käynyt Jenkeissä pari kertaa, kun olin lapsi, ja muistan kyllä ne lelukaupat. Ne kun olivat jotain sellaista, mitä en aikaisemmin ollut nähnyt. Myös käynnit Kalifornian Disneylandissa ja Floridan Disney Worldissa (toki eri reissuilla) olivat ikimuistoisia kokemuksia. Oletteko ajatelleet viedä tytön jompaan kumpaan niistä sitten, kun hän on vanhempi? Oletteko kenties itse käyneet niissä?

  Oikein mukavaa loppumatkaa teille! Näitä sinun New York -postauksia edelliseltä ja tältä reissulta on ollut kiva lukea. 🙂

 2. Anskupansku
  2.5.2014, 15:30

  Kivaa että käytte paikoissa joista oli viime nykin postauksissa puhetta! Ja kyllä, maailmanpyörään olisi saanu tulla vaikka koko perhe. Kierroksia tosin oli jo vähän liikaakin..

  1. Anskupansku
   3.5.2014, 13:18

   Vieläkö Coney Island mahtuu matkasuunnitelmiiin vaiko onko säät vielä viileät rantaan ja huvipuistoon?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *