Linoleumileikittelyä

Isyyspakkaus

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Forbo Flooring

Vieläkö muistat, että kerroin joskus aiemmin, että omistamme myös kotimme viereisen asunnon? Tarkoituksemme on joskus tulevaisuudessa yhdistää asunnot, mutta toistaiseksi olemme pitäneet siinä vuokralaisia. Blogin kuvissa kyseistä asuntoa ei ole kuitenkaan aiemmin näkynyt. Nyt pyysin asukkailta lupaa ottaa pari kuvaa heidän keittokomerostaan ja leikitellä sen lattian kanssa.

Asunnon keittokomero oli aiemmin, silloin kun ostimme asunnon, suoraan sanoen kammottava ja siellä ei ollut juuri muuta kuin pesualtaaseen integroitu keittolevy ja pieni jääkaappi. Nyt keittokomerossa on jo sentään erillinen sähköuuni ja tilavampi jääkaappi, ja annoimme putki- ja keittiöremontissa ylimääräiseksi jääneen pienen astianpesukoneemmekin sinne.

Maalaamisen jälkeen keittokomero näyttää jopa melko siistiltä. Lattiassa olevaa muovimattoa lukuunottamatta. Sille meillä ei ole ollut kiinnostusta lähteä tekemään mitään, sillä asuntojen yhdistämisen jälkeen komero on tarkoitus muuttaa vaatekomeroksi ja ottaa esiin muovimaton alla todennäköisesti oleva lautalattia.

Kun minua pyydettiin mukaan Forbo Flooringin kampanjaan, halusin kokeilla, miltä näyttäisi, jos muovimaton tilalla olisikin värikkäät Marmoleum Click -linoleumilaatat. Latasin kuvat Forbon suunnitteluohjelmaan (9,90 €/kuva), ja kokeilin värivaihtoehtoja.

Tila on sen verran pieni, että lattiaan voisi valita jonkin rohkeammankin sävyn kuten sinisen...

tai punaisen.

Tai olisikos puna-musta hauska vai jopa liian rohkea?

Ehkä turvallisin voisi olla musta-valkoinen.

Niin, voisihan sen kuvion rakentaa toisinkin päin.

Vielä sama toisesta kulmasta.

Hmm... ehkä se olisi sittenkin tämä suoraan asennettu shakkiruutu.

Tai...

Vai pitäisikö vielä kokeilla jotain toista väriä..?

* * *

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi Marmoleum Click -lattia haluamillasi väreillä!

Vieraile Forbon kampanjasivulla, lily.fi/forbo-flooring, ja valitse suosikkisi esimerkkilattioista, niin voit voittaa uuden lattian valitsemaasi huoneeseen!

 

Forbo-yhteistyöstä: Tämä postaus on osa Forbo Flooringin kampanjaa, ja bloggaaja saa postaukseen tekemästään työstään palkkion.

Kommentit

Piipo79

Mustavalkoinen klassikko on hieno, mutta tuo punainenkin näyttää tuossa tilassa aika räyheältä!

Hymyjä ja haukotuksia

Meillä on kotona ollut keittiössä jo useamman vuoden vaaleanvihreää ja valkoista ruutua. Oli helppo asentaa ja ollaan muutenkin tykätty. Tiedän, että veljeni tykkäisi musta-valkoisesta lattiasta keittiöönsä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Migreeni tulee tuosta mustavalkoisesta...

Annukka* (Ei varmistettu)

Meillä ei ole materiaalille tarvetta, mutta tulin kehumaan tuota laattaa. Meillä on kahdesta vaaleasta laatasta (kellertävästä) shakkiruutuladonta keittiössä ja eteisessä (sopii hunajankeltaiseksi patinoituneen koivuparketin kanssa) Ja olen ollut tosi tyytyväinen, vaikka meillä on pohja todella epätasainen niin ei ainakaan vielä reilun vuoden jälkeen ole laatat korkanneet ponteista.

SjaJ (Ei varmistettu)

Minkäkokoinen naapuriasunto on, eli saatteko monta huonetta ja neliötä lisää?

Matkatar (Ei varmistettu) http://matkantekijana.blogspot.com

Ei hassumman näköiseksi tulisi uudella linoleumilaatoituksella! Varmaan kävisi hyvin myös keittiön välitilaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ruudut on tosi kivoja mutta meille ei tod tule tota marmoleum klickiä enää.. Laitettiin edelliseen asuntoon, asennus kesti ikuisuuden (vanha talo, seinät vinot), ja lapsiperheelle en todellakaan suosittele, siihen tulee tosi helpolla naarmuja.

Juudit
Ihmisen kokoinen

Mustapunaisessa on rokkia!

Kommentoi