Linoleumileikittelyä

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Forbo Flooring

Vieläkö muistat, että kerroin joskus aiemmin, että omistamme myös kotimme viereisen asunnon? Tarkoituksemme on joskus tulevaisuudessa yhdistää asunnot, mutta toistaiseksi olemme pitäneet siinä vuokralaisia. Blogin kuvissa kyseistä asuntoa ei ole kuitenkaan aiemmin näkynyt. Nyt pyysin asukkailta lupaa ottaa pari kuvaa heidän keittokomerostaan ja leikitellä sen lattian kanssa.

IMG_2052.jpg

Asunnon keittokomero oli aiemmin, silloin kun ostimme asunnon, suoraan sanoen kammottava ja siellä ei ollut juuri muuta kuin pesualtaaseen integroitu keittolevy ja pieni jääkaappi. Nyt keittokomerossa on jo sentään erillinen sähköuuni ja tilavampi jääkaappi, ja annoimme putki- ja keittiöremontissa ylimääräiseksi jääneen pienen astianpesukoneemmekin sinne.

Maalaamisen jälkeen keittokomero näyttää jopa melko siistiltä. Lattiassa olevaa muovimattoa lukuunottamatta. Sille meillä ei ole ollut kiinnostusta lähteä tekemään mitään, sillä asuntojen yhdistämisen jälkeen komero on tarkoitus muuttaa vaatekomeroksi ja ottaa esiin muovimaton alla todennäköisesti oleva lautalattia.

IMG_2048.jpg

Kun minua pyydettiin mukaan Forbo Flooringin kampanjaan, halusin kokeilla, miltä näyttäisi, jos muovimaton tilalla olisikin värikkäät Marmoleum Click -linoleumilaatat. Latasin kuvat Forbon suunnitteluohjelmaan (9,90 €/kuva), ja kokeilin värivaihtoehtoja.

Tila on sen verran pieni, että lattiaan voisi valita jonkin rohkeammankin sävyn kuten sinisen…

Lattia - Sini-valko.jpg

tai punaisen.

Lattia - puna-valko.jpg

Tai olisikos puna-musta hauska vai jopa liian rohkea?

Lattia- puna-musta.jpg

Ehkä turvallisin voisi olla musta-valkoinen.

Lattia musta-valko.jpg

Niin, voisihan sen kuvion rakentaa toisinkin päin.

Lattia - musta-valko vino.jpg

Vielä sama toisesta kulmasta.

Lattia 2 - musta-valko vino.jpg

Hmm… ehkä se olisi sittenkin tämä suoraan asennettu shakkiruutu.

Lattia 2 - musta-valko.jpg

Tai…

Lattia 2 - puna-valko.jpg

Vai pitäisikö vielä kokeilla jotain toista väriä..?

* * *

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi Marmoleum Click -lattia haluamillasi väreillä!

Vieraile Forbon kampanjasivulla, lily.fi/forbo-flooring, ja valitse suosikkisi esimerkkilattioista, niin voit voittaa uuden lattian valitsemaasi huoneeseen!

 

Forbo-yhteistyöstä: Tämä postaus on osa Forbo Flooringin kampanjaa, ja bloggaaja saa postaukseen tekemästään työstään palkkion.

Kommentit (8)
  1. Mustapunaisessa on rokkia!

  2. Ruudut on tosi kivoja mutta meille ei tod tule tota marmoleum klickiä enää.. Laitettiin edelliseen asuntoon, asennus kesti ikuisuuden (vanha talo, seinät vinot), ja lapsiperheelle en todellakaan suosittele, siihen tulee tosi helpolla naarmuja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *