Lintuparvi lensi lastenhuoneeseen

Isyyspakkaus

Lastenhuoneemme on kaivannut jo pitkään kivaa ja lastenhuoneeseen sopivaa valaisinta. Ennen putkiremonttiamme huone toimi keittiönä, ja myös huoneen valaisin oli sama, joka meillä oli keittiön valaisimena.

Rouva ihastui jo jonkin aikaa sitten Mathieu Challières'n "Les Volières"-lintuhäkkivalaisimiin ja päätti hankkia sellaisen lastenhuoneen kattoon vielä jonain päivänä. Se päivä koitti tänä keväänä, ja päätimme yllättää tytön hänen 4-vuotisyntympäivänsä kunniaksi tällä lintuparvella. Kattoon valaisin pääsi kuitenkin vasta tällä viikolla.

Valaisin sopii hyvin lastenhuoneeseen, jossa on muutenkin lintu- ja eläinteemaa. Valaisin sijoittuu sopivasti itse askartelemani lintuorigamimobilen ja Birger Kaipiaisen Ken kiuruista kaunein -tapetilla päällystetyn seinän väliin.

Valaisin on ostettu Zarrosta (Fredrikinkatu 37), ja se on lintuhäkkimalliston pienin kattovalaisin, "Petite Volière". Sen läpimitta on 45 cm ja korkeus 36 cm. Häkki on tehty kuparilangasta, ja sen pienet lintuset on päällystetty aidoin höyhenin.

Lintuja häkissä on 21, ja jokainen on yksilöllinen.

Kun kaikki on tehty vielä käsityönä, valaisin on myös astetta arvokkaampi, ja sen hinta oli 420 euroa. Ajattelimme sen kuitenkin säilyttävän arvonsa ja myös tuottavan hintansa verran iloa niin aikuisille kuin lapsillekin.

Lampuksi valitsimme Airamin Decor LED -lampun, joka antaa valoa myös lampun kannan suuntaan ja näyttää hauskalta ilman valoakin.

Kyllä, olemme hyvin tyytyväisiä ja onnellisia uuden lintuhäkin omistajia!

 

WWW: challieres.com/voliere.html

Kommentit

Regina J.

Aivan älyttömän ihana lamppu!

Tommi K
Isyyspakkaus

Eikös vain!

Mari S (Ei varmistettu)

Ihana valaisin, kerrassaan hurmaava! Voiko ripustusjohdon pituutta säätää helposti?

Tommi K
Isyyspakkaus

Pituuden säätäminen oli helppoa: johto kulkee muovisen ripustusosan läpi, ja sen pituuttta säädetään yksinkertaisesti liu'uttamalla johtoa ripustusosan kahden reiän läpi. Johto oli melko pitkä, eli pituutta riittää hyvin korkeampaankin kotiin.

mummo58 (Ei varmistettu)

todella ihastuttava valaisin ja ihania lintuja .....mummokin voisi ottaa tuolaisen ;)

Tommi K
Isyyspakkaus

Juu, ei varmasti ole tarkoitettu vain lastenhuoneisiin :) Instagramista huomasin, että joissain kodeissa valaisin oli sijoitettu keittiöön, mutta itse en sitä tekisi, sillä keittiössä on aina jonkin verran rasvaa ilmassa, ja se ei ole oikein hyvä yhdistelmä näiden höyhenpeitteiden kanssa.

njalla (Ei varmistettu) http://kettuluola.blogspot.fi

Ihan sairaan söpö! Mitä tyttö oli suloisesta lintuhäkistään mieltä?

Tommi K
Isyyspakkaus

Hän piti valaisimesta kovasti! Suosikkilinnut olivat sininen ja pinkki lintu.

Epu (Ei varmistettu)

Ihana lamppu! Minkälainen kiinnityssysteemi on? meillä on tuollainen valmis kruunuille tarkoitettu töpseli.

Kommentoi