Lintuparvi lensi lastenhuoneeseen

Lastenhuoneemme on kaivannut jo pitkään kivaa ja lastenhuoneeseen sopivaa valaisinta. Ennen putkiremonttiamme huone toimi keittiönä, ja myös huoneen valaisin oli sama, joka meillä oli keittiön valaisimena.

Rouva ihastui jo jonkin aikaa sitten Mathieu Challières’nLes Volières”-lintuhäkkivalaisimiin ja päätti hankkia sellaisen lastenhuoneen kattoon vielä jonain päivänä. Se päivä koitti tänä keväänä, ja päätimme yllättää tytön hänen 4-vuotisyntympäivänsä kunniaksi tällä lintuparvella. Kattoon valaisin pääsi kuitenkin vasta tällä viikolla.

IMG_5531.jpg

Valaisin sopii hyvin lastenhuoneeseen, jossa on muutenkin lintu- ja eläinteemaa. Valaisin sijoittuu sopivasti itse askartelemani lintuorigamimobilen ja Birger Kaipiaisen Ken kiuruista kaunein -tapetilla päällystetyn seinän väliin.

IMG_5561.jpg

IMG_5549.jpg

Valaisin on ostettu Zarrosta (Fredrikinkatu 37), ja se on lintuhäkkimalliston pienin kattovalaisin, ”Petite Volière”. Sen läpimitta on 45 cm ja korkeus 36 cm. Häkki on tehty kuparilangasta, ja sen pienet lintuset on päällystetty aidoin höyhenin.

IMG_5572.jpg

Lintuja häkissä on 21, ja jokainen on yksilöllinen.

IMG_5551.jpg

Kun kaikki on tehty vielä käsityönä, valaisin on myös astetta arvokkaampi, ja sen hinta oli 420 euroa. Ajattelimme sen kuitenkin säilyttävän arvonsa ja myös tuottavan hintansa verran iloa niin aikuisille kuin lapsillekin.

IMG_5535.jpg

Lampuksi valitsimme Airamin Decor LED -lampun, joka antaa valoa myös lampun kannan suuntaan ja näyttää hauskalta ilman valoakin.

IMG_5553.jpg

Kyllä, olemme hyvin tyytyväisiä ja onnellisia uuden lintuhäkin omistajia!

IMG_5589.jpg

 

WWW: challieres.com/voliere.html

Kommentit (9)
  1. Ihana lamppu! Minkälainen kiinnityssysteemi on? meillä on tuollainen valmis kruunuille tarkoitettu töpseli.

  2. Ihan sairaan söpö! Mitä tyttö oli suloisesta lintuhäkistään mieltä?

    1. Hän piti valaisimesta kovasti! Suosikkilinnut olivat sininen ja pinkki lintu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *