Lumiukko tehtäisiinkös?

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Latu

Suomalaisten ulkoilua edistävä Suomen Latu täyttää tänä vuonna 80 vuotta! Pyöreiden juhlinta alkoi eilen, kun ulkoilujärjestö pyöräytti käyntiin #UlkonaKuinLumiukko-kampanjansa.

IMG_0869-2.jpg

Lumitilanne omalla kotipihallamme ja lähipuistoissa on kovin heikko, mutta kävimme onneksi tytön kanssa viikonloppuna Jyväskylässä ja pääsimme osallistumaan juhlintaan omien lumiukkojemme kanssa.

IMG_0833-2.jpg

Suomen Latu toivoo syntympäivälahjaksi lumiukkoa myös sinulta! Rakenna oma lumiukkosi, tai vaikka kolme, ja osallistu kuvallasi Suomen ladun järjestämään kuvakilpailuun. Jaa lumiukkokuvasi joko Suomen Ladun sivuilla tai Instagramissa hashtageilla #UlkonaKuinLumiukko ja #suomenlatu. Voit haastaa mukaan myös kavereitasi ja läheisiä kouluja ja päiväkoteja.

Kampanja-aika kestää 11.3.2018 saakka, eli kyllä me tänne etelään saatamme hyvinkin saada lunta vielä ennen sen päättymistä!

IMG_0840-2.jpg

Jyväskylässä rakensimme lumiukkomme vanhempieni takapihalle, jossa lunta riittää. Silmämääräisesti arvioiden sitä oli 60 cm. Yksi lumiukoista oli rakennettu jo kolme viikkoa sitten, ja se sai seurakseen nyt leveästi hymyilevän Olafin ja toisen hiilihampaillaan virnistelevän kaverin.

IMG_0903-2.jpg

IMG_0908-2.jpg

Isäni sai tehtäväkseen kunnostaa vanhemman lumiukon samalla, kun rakensimme tytön kanssa omia, uusia ukkojamme.

IMG_0842-2.jpg

Tyttö katseli epäileväisenä Olafin rakentamistani ja oli ensin sitä mieltä, että se näyttää aivan hassulta. Mutta kun porkkananenä oli paikallaan, hiilet painettu silmiksi ja risukulmakarvat ja hiustupsut tökitty kiinni, pihassa seisoikin tuttu kaveri, joka pitää lämpimistä haleista.

IMG_0871-2.jpg

IMG_0891-2.jpg

Hauskoja lumiukon rakennushetkiä kaikille, ja jakakaahan lumiukkokuvanne, kun tulee valmista!

IMG_0898-2.jpg

Kommentit (2)
  1. Tuo aht kaipaisi oman postauksen! <3

    1. 🙂 Se on kyllä aikamoinen tapaus. Kovin on aktiivinen ja leikkisä. Vanhempani ottivat sen tuossa syksyllä, on siis aivan pentu vielä. (Jos joku ihmettelee, mistä on kyse, niin aht = American Hairless Terrier = amerikankarvatonterrieri.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *