Lyllypylly ja Nallukkapallukka

On varmaan tullut jo selväksi, että vierastamme kaikkea söpöstelyä ja vauvalässytystä. Meillä ei koristella tekstiilejä suurisilmäisillä pupuilla, väritetä tytön huonetta pastellisävyillä ja kutsuta koiria hauvoiksi.

Mutta voi sun, voisiko joku kertoa lastentarvikkeiden valmistajille ja myyjille, että vihoviimeinen söpöstelypaikka on yrityksen tai tuotteen nimi?

Vaavisänky oli juuri niillä rajoilla, ettei nimi aiheuttanut vakavaa hylkimisreaktiota koko tuotteelle. Vauvatar ei varmaan aiokaan saada yhtään miesasiakasta? En kyllä tunne omakseni myöskään Naavakeijua, Nunnukkaa, Nupsukkaa tai Tuhinatupaa. Pikkupirpanat ja Myllymuksut tuskin löytävät tietään hyllyymme.

Nämä eivät ole kuitenkaan mitään verrattuna niihin näppyihin, joita nämä kestovaippojen valmistajat ja myyjät nimivalinnoillaan aiheuttavat.

 • Hahtuvahullu: Mitä ihmettä se tarkoittaa ja mistä hahtuvista on kyse?
 • Pikkeliina: Onko säilykekurkku sopiva mielleyhtymä?
 • Hilivinksis: Öh..?
 • Vaapsahainen on hauska nimi yritykselle, mutta voi näitä tuotteita: Pyllis ja Puuppis. Oikeasti?

Jos aiot perustaa kestovaippoja tuottavan kotiompelimon, sovitaanko, että nimi ei ainakaan viittaa millään tavalla alapäähän tai muodostu kahdesta keskenään rimmaavasta sanasta?

 • Pehmopeput: Tätä en kehtaisi sanoa edes ääneen.
 • Nallukkapallukka: Askartelua, pas…
 • Lyllypylly: Olen sanaton.
Kommentit (65)
 1. Tuhannet kiitokset aamun piristyksestä! Tuttuja merkkejä sateli ja en ole ikinä ajatellut nimiä sen enempää, pääosassa on aina ollut hyvät vaipat 😀

  Ihanaa! Lisää tällaisia turinoita!

 2. Mun lainaukset ei menny ihan putkeen ja teksti näyttää tosi sekavalta 8)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *