Maailman nopein aioli – eli kuinka meitä on huijattu majoneesilla
Yksi tämän blogin suosituimpia reseptejä kautta aikain on ollut supernopea valkosipulimajoneesi. Se päätyi myös Rouvan Gastronaatti-kirjaan, ja nyt teimme siitä videon!
Sitten vaan herkuttelemaan!
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.
Miten oi miten on mahdollista!! 😀 En saanut tätäkään majoneesia onnistumaan…. Toivoin jo löytäneeni sen aidon ja oikean ohjeen jolla tämä onnistuisi mutta ikävä kyllä ei 🙁
Kaikki ainekset olivat huoneenlämpöisiä, mittasin kulhoon 2 muserrettua valkosipulinkynttä, puolikkaan sitruunan mehun, 2 tl aitoa dijon sinappia, tarkalleen 2 dl öljyä ja sekoitin Braunin sauvasekoittimen omassa korkeassa astiassa. Ja litkuahan (ja itkuahan) sieltä tuli. En keksi mitä tein väärin…
Onko siellä muita kokeilleita? Tuliko litkua vai saitteko herkkumajoneesit?
Tähän minäkin haluaisin vastauksen. Noudatin (kerrankin) pilkuntarkasti ohjeita, mutta siitä tuli juoksettunutta litkua. Mistä voisi johtua?
Voisikohan kyse olla sauvasekoittimen terän mallista tai laitteen tehosta? Kannun on ainakin on oltava kapea, mutta muuten en osaa sanoa juuri mitään näkemättä tilannetta :-/
Tämä on kyllä huippuohje ja niin iloinen video 🙂
Olisiko mahdollista saada noiden herkullisilta näyttävien perunoiden ohje, koska mun yritykset eivät ole ikinä näyttäneet noin rapeilta 🙂
Kiitos! Perunat on lohkottu neljään osaan, huuhdeltu, kuivattu ja laitettu kulhoon. Sitten niiden päälle on ripoteltu suolaa ja rosmariininlehtiä sekä lorautettu öljyä ja sekoitettu kulhossa, jotta mausteet leviävät tasaisesti. Paistetaan uunissa 200 asteessa 30 – 40 min.