Mad Hatter’s Afternoon Tea

Onko sen englantilaisempaa asiaa kuin iltapäivätee? Siitä huolimatta en ollut koskaan aiemmin käynyt englantilaisella afternoon tealla. Asia oli korjattava, joten vein tyttären Lontoossa Mad Hatter’s Afternoon Tealle.

Mad Hatter's Afternoon Tea

Liisa Ihmemaassa -teemainen iltapäivätee tarjotaan Sanderson-hotellin ravintolassa, ja pöydän varaaminen etukäteen on hyvin suositeltavaa.

Mad Hatter's Afternoon Tea

Varasin pöydän heti ensimmäiselle päivälle Lontoossa. Laskeuduimme Heathrow’lle sunnuntaiaamuna yhdeksän jälkeen ja takana oli melko lyhyet yöunet. Söimme jo aiemmin päivällä kevyen sushilounaan ja kierreltyämme hieman kaupungilla suunnistimme Oxford Circuksen metroasemalta kohti Sandersonia ja iltapäiväteetä.

Mad Hatter's Afternoon Tea

Ja voi mikä herkkutarjotin pöytään kannettiin! Kurkkuleivät, rapusämpylät, croque monsieurit, viiriäisen munat, mehushotit, sitruunakakut, suklaa-mokkatortut, suklaa-macaronsit, mansikkakeksit, marenkeja, mustikkasuklaata, skonsseja. Ja tietysti teetä ja tyttärelle kaakaota. Kaikki oli niin herkullista!

Mad Hatter's Afternoon Tea

Syötävän määrä yllätti, ja makeaa oli todella mahan täydeltä. Makeaa oli itse asiassa niin paljon, että kaikkea emme pystyneet edes syömään yhdellä kertaa. Mutta ei hätää, tarjoilija kiikutti pöytään myöhemmin pienen pahvisen kantolaatikon, johon yli jääneet imellykset sai pakattua mukaan. Samanlaisia laatikoita näkyi myös muissa pöydissä.

Mad Hatter's Afternoon Tea

Kun astelimme ravintolaan, omasta vaatetuksestaan hyvin tarkka tytär kiinnitti huomiota, että asiakkaat olivat pukeutuneet iltapäiväteelle juhlavaatteisiin ja hän koki, että me olimme farkuissamme alipukeutuneita. ”Ehkä heillä on jotkin juhlat”, pohdin ääneen ja kerroin hänen näyttävän erittäin sievältä farkkuhaalareissaan.

Myöhemmin huomasin pöytävarauksestani, että siinä kerrotiin dress coden olevan ”Smart Casual”. Hupsista.

Mad Hatter's Afternoon Tea

Mikään ilmainen tämä iltapäivätee ei ole: aikuiselta hinta on 48 puntaa ja lapselta 35. Mutta kerrankos sitä.

Mad Hatter's Afternoon Tea

Toinen hauska iltapäiväteepaikka olisi ollut kaksikerroksisen bussin kyydissä, ja ehkäpä sinne mennään sitten ensi kerralla!

Lisää Lontoosta:

Kommentit (8)
 1. Kiva lukea näitä juttuja. Meillä oli suunnitteilla Lontoon matka ekaluokkalaisen kanssa helatorstaille, mutta sattuneesta syystä se jää nyt väliin. Mutta jonain päivänä sitten, ehkä, jos elämä olisi taas normaalia. Hurjan upean näköisiä herkkuja.

  1. Eiköhän se päivä sieltä joskus koita 🙂

 2. Oon muutaman kerran kommentoinut näihin postauksiisi, harvemmin kuitenkin. Mutta nyt oli pakko.
  Mä oikeesti jopa mietin muutaman kerran miksi ihmeessä joku maksaa 75 puntaa taksista hotellilta lentokentälle, koska muutenhan matka maksaa supervähän metrolla.
  Ajattelin ok, lapsen kanssa helpompi jne.
  Open käynyt Lontoossa xx kertaa. Ystäväni halusi työskennellä ulkomailla ja sai talon sisällä sisäisen siirron . Oli aluksi kovin yksinäinen ja kaikki viestit alkoivat voisitko tulla käymään. Itse paikanpäällä oleminen oli edullista, kun maja oli ilmainen ja siihen aikaan oltiin nuoria ja nättejä. Paikalliset miehet maksoivat juomat ja päästiin ilmaiseksi sisään. Otin aina pari pv vapaaksi ja vietin pidennetyn vkonlopun. Joskus rahaa meni perillä ehkä 10 puntaa.
  Ollaan perheen kanssa käyty myös usein. Tallinnasta lentää varmaan kaikki Euroopan halpikset. Ajoissa, kun on liikkeellä, maksaa lippu 10 euroa suunta. Meidän perheessä more is more on todellakin pitänyt paikkansa. Mielummin 100 yötä 1 tähden hotellissa, kuin 5 viiden tähden.
  Onneksi meitä löytyy, joka lähtöön.
  Viimeksi lennettiin Gatwickiin ja asuttiin Heathrow.n vieressä. Lapsi nimenomaan toivoi tätä. Ja pakko sanoa, kaikki me 3 istuttiin kaikki illat katsellen ISOJA lentokoneita. Lentoliikenne kesti todella myöhään / aikaiseen.
  Lontoo tarjoaa kaikille jotain.

  Vasta ehkä tuntien päästä tuli mieleen tämä k.lla alkava kauhuus. Joka varmaan oli iso syy taksin valitsemiseen.
  Kiitos, kun veit ajatukset pois hetkeksi tästä arjesta.
  Tämän taidon sinä osaat.

  1. Juu, taksi tuli valittua ihan siksikin että tyttö tuli viimeisenä aamuna kipeäksi, ja sairaan lapsen kanssa julkisessa liikenteessä tuntui vähän turhan heviltä… Nyt on kiva muistella tätä matkaa, onneksi tuli lähdettyä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *