Magneettinen inspiraatiotaulu

Isyyspakkaus

Kun Rouva löysi vuosi sitten kirpparilta isot kultaiset kehykset, hänen päässään käynnistyi ajatusprosessi, jonka tulokset saimme vihdoin seinälle.

Tälle magneettitaululle ei kuulemma kiinnitetä epämääräisiä lappuja ja ostoskuitteja, vaan inspiraatiokuvia, kauniita lehtileikkeitä ja kivoja postikortteja.

Rouva tilasi taulua varten peltisepältä mittojen mukaan leikatun metallilevyn, jonka hän spraymaalasi valkoiseksi. Naulasin levyn kiinni kehyksiin ja ripustin sen seinälle. Käyttämämme spraymaali ei vaikuta kaikkein kestävimämältä, mutta jos maalipinta kuluu häiritsevästi käytössä, metallilevyn pintaan voi kiinnittää vaikka kauniin tapetin tai jonkin kuvan. Metallilevy olisi ehkä kannattanut olla hieman ohuempi, sillä taulusta tuli aika painava. Kaipa se silti seinällä pysyy.

Metalliset muistilehtiön kannet ovat löytyneet kirpparilta, ja leikkasin mattopuukolla pienestä ruutupaperilehtiöstä siihen sopivat sisukset.

Magneetteja Rouva askarteli vanhoista napeista. Hän osti Claes Ohlsonilta pieniä magneetteja ja kiinnitti napit niihin Tremco PL 400 -rakenneliimalla, joka tarttuu tuoteselosteen mukaan kaikkiin materiaaleihin.

Siitä sitten inspiraatiokuvia keräämään Rouvaseni.

Kommentit

annemi

Onpa kiva idea :) itse jos hankkisin moisen meille, se olisi muutamassa päivässä täynnä kaikenlaista paperia, lippua ja lappua. Mutta haaveilla voi aina!

MirvaK

Ihana idea!

Enni

Aivan mahtava, hieno ja kaunis. Pakko saada! En kestä, mistä aloittaisin? Taidan tekasta alotukseksi pari magneettinappia, niihin löytyy tarvikkeet heti. Kiitos ihanasta postauksesta ja oikein mukavaa viikkoa teidän koko perheelle!

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi vitsi, haluan lähettää isot kiitokset rouvallesi tästä ideasta ja sinulle kun täällä tämän jaoit, nimittäin määki haluun! Olen jo pitkään pyöritellyt eräitä kehyksiä nurkissa, en ole raaskinut luopua niistä, sillä olen ollut aivan varma että jokin tarkoitus niillä tulee vielä olemaan. Ja tarkoitus löytyi, jes!

Tommi K
Isyyspakkaus

Hauskaa, että juttu on inspiroinut! Siitä vaan etsimään sopivia kehyksiä kirppareilta, huuto.netistä tai osto-ja myyntiliikkeistä.

Enni

No niin. Meillä oli valkoinen jääkaappi. Nyt se on...hmm.. miten sen sanois... no se on napikas. Ihania nappimagneetteja täynnä. Kiitos vielä että jaoit ihanan ideanne täällä! uusia ideoita odotellessa :)

Anneliini (Ei varmistettu)

Kaunis on, ja oikein inspiroiva!
Olen haikaillut DIY - magneettitaulusta jo vuoden päivät. Olin ajatellut toteuttavani vastaavan magneettimaalin avulla kun ei tullut mieleenkään että peltisepällä voisi teettää metallilevyn. Ei kun puuhailemaan!

Ja tosiaan, uusia ideoita odotellessa!

Tommi K
Isyyspakkaus

Loistavaa, Enni! Lämmitti mieltä kuulla.

Ja Anneliini, teetä tarpeeksi ohut levy, ettei tule hirveän painava.

Kommentoi